Last news in Fakti

19 Януари, 2016 06:45 16 887 16

Вижте кой е гордостта на Русия

  • рамзан кадиров-
  • акция-
  • защита
Вижте кой е гордостта на Русия - 1

Журналисти и обществени фигури от Чечня започнаха кампания в социалните медии в подкрепа на държавния глава на руската кавказка република Рамзан Кадиров.

Инициатор на движението е заместник-министърът на Чечня по националната политика, външните отношения, печата и информацията Льома Гудаев.

„С тази акция ние се надяваме да сплотим всички здрави сили от руското общество около Героя на Русия, президентът на Чечня Рамзан Кадиров. Трябва да създадем единен фронт против представителите на извънсистемната опозиция, които са започнали вече широкомащабна информационна война срещу Кадиров“, написа в профила си в Инстрагам Льома Гудаев.

Той не пропусна да отбележи, че „тези информационни атаки“ не са направени само срещу Кадиров, но и срещу руското ръководство и лично срещу Владимир Путин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    4 2 Отговор
    Народите им огладняха на предела и ФАРАОНИТЕ се паникьосахаПърво беше Янукович-видя се невиждания разкош в хектарите му имение,сега е на ред тоя въшльо/по душа-не и по богатство/,последният сгромолясал се ще е Путин...за десерт на света.Не може най-мащабното ембарго в историята на света,донесло толкова несгоди на толкова много хора и от двете страни на барикадата да не се увенчае с успех...НЕ-МО-ЖЕ!
  • 2 Десислава Димитрова

    3 0 Отговор
    къде е великорусина и компанията да видят кои е наследника на путин :),втория човек в русия и бъдещ сталин!не е руснак не е и християнин и е клал руснаци,но пък е готин щото с путин са приятели.сега е вицекрал на чечня ,а скоро и цар на русия ако народа там не се усети и реагира.
  • 3 7777777

    1 2 Отговор
    Ало, конника без глава - законният президент Янукович беше свален от власт с фашистки преврат, организиран от САЩ, сега в Майдана има фашистки партии, бившите съветски републики съвсем не са огладнели - виж Азербайджан и столицата им Астана, а Грозни е станал много хубав и чист град без престъпления, няма кражби на коли, защото се управлява със здрава ръка, имаше документален филм наскоро за Чечня, явно си пропуснал да го гледаш!

    Коментиран от #9

  • 4 Васил Василев

    2 0 Отговор
    Астана е столица на Казахстан преди беше Алма-Ата, а Баку е столица на Азербайджан
  • 5 Истината

    3 0 Отговор
    Резан Кадиров
  • 6 До Деси и Оня

    0 3 Отговор
    Завиждайте само дами о господа , утре и това няма да можете да правите
  • 7 кдкфйд

    3 0 Отговор
    а баща му навремето е призовавал всички чеченци да прережат поне по 150 руски гърла в руско-чеченските войни. а путин като видя, че няма да ги преборят, наля няколко влака пари в една група предатели за да си осигури спокойствие и ги остави да се избиват взаимно
  • 8 йанс

    0 3 Отговор
    завиждате ли?:)
  • 9 FR V

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "7777777":

    Що не вземеш да се преместиш в Грозни , та да се отървем от още един руски хибрид.
  • 10 истината

    1 0 Отговор
    всички сме от хаганата или от повече от 1000-години номадски племена от далечна монголия китай и индия даже някои от иран или персия проблема е че идва отпреди 500-години исляма като религия което не е лошо по-които земи се е зародил знам само че евреи и араби са 2-ри братовчеди и ако сте гледали филма време разделно арабин или персиец даваше негова земя на българските села само башибозукът и еничерите да не го избият нищо че те са мюсюлмани а ние християни...проблемът е религиите защото те определят битието и традициите...и парите но без тях сме нищо аз съм на 42-години и някак си народа на планетата беше 2.5-милиарда души а сега 6-милиарда и господата да помислят ако я няма Европа ще има само негри и азиатци и вие господа мюсюлмани не си мислете че ще оцелеете негрите ядат живи хората а азиатците ги въртът на шиш-къбаб за по-вкусно...и в този ред на мисли е хубаво когато народите живеят в мир въпреки кървящите и още назараснали рани...и без да съм лаик и подлизурко би трябвало президента на чечня кадиров да му дадат нобелова награда.
  • 11 Александър

    2 0 Отговор
    При Сталин всеки ден убити около хиляди "врагове на народа", невинни граждани без съд и следствие. Кадыров е готов да продължи тази кървава борба с руския народ.
  • 12 Strannikavrensky

    2 0 Отговор
    Человек, резавший головы россиянам вдруг стал героем России?.. Бред какой-то.. А сейчас в числе первых разворовывает казну. Страна сошла с ума! Может ли быть человек, убивающий болгар, национальным героем Болгарии?!! Думаю, никогда!!!
  • 13 strannikavrensky

    2 0 Отговор
    Я русский, выражаю свое личное мнение, таких как я много! И я в Болгарии не гость, я - брат!
  • 14 Александър

    2 0 Отговор
    Путин зависи изцяло от Кадыров. Когато свърши неговата власт, той ще загуби откраднати от страната милиарди и самия живот. Путин е един страхливец и само Кадыров може да го спаси. Затова Путин дава Кадыров много пари от просяк руския бюджет, даде званието " Герой на Русия" и се подготвя за президент. Така Путин се подготвя още една кървава страница от история на Русия.
  • 15 гусь

    2 0 Отговор
    Много жалко за това , че махнаха в ютуб ролик където "герой" държи още биещо се сърдце на руски офицер и обещава блага на всички които убиват руски войници . Мисля че по време на 1-а чеченска компания .........
  • 16 мемфис

    2 0 Отговор
    В Русия всички главорези са на почит!
    Като започнеш от "Джуджаев", та стигнеш до този на снимката!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания