25 Януари, 2016 21:45 1 036 1

Барак Обама: Клинтън се поучи от грешките си през 2008 г.

  • барак обама-
  • хилъри клинтън-
  • 2008

Според президента на САЩ Хилъри Клинтън влиза в надпреварата за номинацията на Демократичната партия като фаворит

Американският президент Барак Обама заяви, че Хилъри Клинтън се изправя пред привилегията и товара да бъде основен фаворит за президентската номинация на Демократичната партия в САЩ, съобщи Си Ен Ен.

В интервю пред „Политико“ Обама коментира, че другият кандидат за номинацията на демократите Бърни Сандърс има привилегията да може да води кампанията си напълно свободно.

„Хората винаги търсят най-блестящия обект, който не са виждали преди. Хилъри има привилегията и товара да влезе в надпреварата като водач. Смятам, че в нашата политика би трябвало да има повече жени и моите дъщери да вярват, че всичко е възможно. Мисля, че и двамата искат да осигурят добро образование за децата. Мисля, че те вярват в данъчната система. Трябва да знаеш, че когато заемеш президентския пост не можеш да си позволиш лукса да се фокусираш върху едно нещо“, заяви Обама.

Той изрази увереността си, че Хилари Клинтън ще се поучи от грешките, които допусна в изборната си кампания през 2008 г. Обама допълни, че е горд от постигнатото по време на своя мандат през последните 8 години.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жалеещ

    0 0 Отговор
    Първия ден в,който встъпи в длъжност беше като в необрано лозе!!!Гледаше като мишка в трици!!!Сега отценкии взема да дава на значими Президенти за Щатите!!!От тихо и скромно маймунче,сега стана Голям Маймунарник,грешка на визшите офицери на специялните служби!!!