Last news in Fakti

12 Април, 2016 07:30 1 375 1

Депортиране за всеки лекар чужденец, който наруши правилата за паркиране в UK

  • лекар-
  • чужденци-
  • великобритания-
  • юкип-
  • депортиране-
  • паркиране

Лидер на ЮКИП в Северна Ирландия обяви, че Великобритания трябва да депортира всеки чужденец извършил нарушение

Всеки чуждестранен лекар във Великобритания трябва да бъде депортиран, ако е признат за виновен в нарушение на правилата за паркиране. Това заяви лидерът на Партия за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП) в Северна Ирландия, цитиран от в. "Гардиън".

Дейвид Макнари направи своите коментари пред радио Ълстър в понеделник сутринта по повод нарушение на полски хирург, който е бил глобен за превишена скорост на паркинг.

"Това е престъпление. Той е нарушил закона", заяви политикът.

Говорителят на ЮКИП заяви, че партията му ще депортира всеки чужденец, виновни за престъпления във Великобритания, включително и пътните нарушения.

По повод референдума през юни, на който ще се реши дали Великобритания ще остане част от ЕС, Макнари каза: "Ние трябва да си върнем държавата. Ние трябва да работим по нашите собствени работи. Ние можем да го направим."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 английска фашага

    0 0 Отговор
    Я па тоя. Хич не ми звучи като фашист, а на вас.......
Новини по държави: