Last news in Fakti

12 Април, 2016 22:19 2 213 0

Пилот забави полет, за да могат пътници да посетят умиращия си внук

  • пилот-
  • самолет-
  • забавен полет-
  • умиращ внук-
  • авиокомпания-
  • великобритания

Авиокомпанията позволила на двойката да използва своите билети на друг полет

Пилот забави полета си, за да могат двама от пътниците му да слязат и да кажат окончателно сбогом на своя умиращ внук, съобщи британският вестник "Метро".

Двойката се готвела да отпътува за Австралия от летище Манчестър, когато получила сърцераздирателно съобщение за техния внук, разказа пред изданието техният туристически агент Беки Стивънсън.

Те смятали, че няма да могат да го видят, но пилотът решил да отложи излитането на самолета, така че те да могат да слязат.

С помощта на екипажа на Etihad Airways те успели да отидат в интензивното отделение, за да видят внука си.

"Ако не им бе разрешено да слязат от самолета и трябваше да се връщат от Абу Даби (там двамата е трябвало да се прехвърлят на полет за Сидни), те нямаше да могат да бъдат до леглото на внука си в последните му часове", разказва Стивънсън. Тя добави, че авиокомпанията позволила на двойката да използва своите билети на друг полет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: