7 Май, 2016 11:53 1 771 9

Къде съдят Бог? В Израел

  • израел-
  • бог-
  • съд

В съдебния протокол дори е записано, че Бог в качеството си на ответник не се е явил в залата

Къде съдят Бог? В Израел - 1

Евреин е подал в съда на Хайфа иск срещу Бога, пише в. The Times of Israel.

В жалбата си мъжът посочил, че създателят в последните години е бил крайно несправедлив към него.

В съдебния протокол дори е записано, че Бог в качеството си на ответник не се е явил в залата.

Съдията обаче определил иска като смехотворен и препоръчал на ищеца да се обърне към някой друг за помощ. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    има ли още евреи на таз земя-да идва антихриста и да ги ликвидира най после-та да живеят останалите народи
  • 2 киро

    0 0 Отговор
    Богоубииците са много нагли ! Бог да ги погуби дано ! По-проклета нация няма на света !
  • 3 раптор

    0 2 Отговор
    Евреите са печени, а вие не ги разбирате! Те варират от Христо до Юда! И са силни! Но са много боязливи! Въпреки, че техния Бог е приблизително като нашия, той е много по стихиен и суров! Всички пари дето си кътат ги използват единствено и само за да се съхранят! Да съгласен съм, че са поизмъчили не малко народ, но колко народи могат да кажат обратното за себе си? Евреите не ги ли мъчиха? И то доста преди хитлер! Ако сте християни - нямате право да ги ненавиждате! Може да не ги харесвате, но да ги мразите е глупаво!
  • 4 факт

    0 0 Отговор
    Имаш логика. Признавам, че основното мото на повечето евреи, а и не само на тях е ЛИЧНАТА ИЗГОДА. Оттам вече произничат и човешкитеи проявления - лукавство, измама, непочтенност, коварство, удар в гърба, демагогия или лъжа и др.. Те не са присъщи точно на евреи, а на всеки тарикат драпащ за власт, кокал, пост. Аз лично не мразя евреина, но понеже мразя всеки непочтенн който ме прецаква нечестно, примерно сключиш договор, а той го промени и те прецака, значи и не един евреин влиза в тая класация. И не един българин и други. Проблема е, че където се обърнеш в постовете на държавните власти администрация, неправителственни организации, финансови кредитни къщи и други все евреи. И оттам започват и монополни споразумения, прецакване на клиенти - като Теленор, Топлофикация и други. И пищят куп невинно прецакан народ. Тук въпроса не е етнически, а Законодателно-Правосъден и личностно морале. Затова и да се обобщава за всички евреи е тъпо, но и да се оневиняват всички евреи също е тъпо... Нека всеки според фактите и мотивите на делата си бива съден!

    Коментиран от #5

  • 5 раптор

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "факт":

    Съгласен съм! Аз лично имам честа да познавам само точни евреи. Дето лоши дела не съм чувал да са извършвали! А и да са, то и аз не съм без лекета ако трябва да бъда честен. Но има и доста тегави евреи, които притежават власт и злоупотребяват с нея! Разбира се не всички са такива! Както каза има гадове от всякакви народности и етноси!
  • 6 Carfen

    1 2 Отговор
    Преди 2000 години убиха синът му, сега Го съдят. Кой знае утре какво ще измислят... Но каквото и да е то, американците ще ги подкрепят :)
  • 7 Kcaniba

    0 2 Отговор
    Евреите ще обвинят всички, дори и дявола и бога!!!
    Но никога себе си!!!!!!
  • 8 Мария Магдалена

    0 0 Отговор
    Нима наистина не схващате очевидното - че тази жалба е с чувство за хумор.
  • 9 баба попадия

    0 0 Отговор
    Да търси арменския поп!