Last news in Fakti

5 Юни, 2016 23:00 1 181 1

Плашат с куршуми германски министър

  • германия-
  • министър-
  • хайко маас

Хайко Маас получил серия от заплахи за убийство

Министърът на правосъдието в Германия Хайко Маас заяви, че е получавал множество заплахи, включително и такива за убийство.

„Някой дори хвърли 9-милиметров патрон в пощенската кутия на дома ми“, заяви Маас в интервю, публикувано в „Блид ам Зонтаг“.

В някои от заплахите дори се посочвало време, място и час. Според Масс заплахите идват членове на крайно десни движения като Пегида и „Алтернатива за Германия“.

„Това е част от обществото, излъчваща ксенофобия и расизъм. Това е толкова умерзително, че даже вече не го взимам на сериозно. Вече не ме вълнува“, допълни Маас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nemoje taka

    0 0 Отговор
    1. ...заяви Маас...
    2.Според Масс...
    КАК СЕ КАЗВА?
    НЯМА ЛИ РЕДАКТОР?
Новини по държави: