Last news in Fakti

15 Юни, 2016 21:58 1 527 0

Срутване на мост взе жертви в Германия

  • срутване-
  • мост-
  • германия

Има поне един загинал и няколко сериозно ранени

Срутване на мост взе жертви в Германия - 1
Снимка: БТА/AP

Поне един човек загина при рухването на участък от новостроящ се магистрален мост в Германия, съобщи ДПА.

Инцидентът е станал в германската провинция Бавария. 6-ма работници са получили тежки наранявания. Срутил се е 40-метров участък от моста, под който е имало поне 20 работници.

В момента текат спасителни дейности и се проучват възможностите за наличието на още хора под отломките. Води се разследване за причините за срутването. Поне 12 работници са били на строежа по време на срутването.

Според някои източници жертвите са поне 3. Скелето на моста се сринало от поне 20 метра. Има няколко ранени работници. Спасителни екипи работят на мястото на събитието. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: