7 Юли, 2016 07:45 1 149 5

Латвия е слабото звено на НАТО

  • латвия-
  • звено-
  • нато

Това заявява председателят на парламентарната комисия по отбраната Айнар Латковскис

Латвия е най-слабото място по източния фланг на НАТО. Това заяви в интервю за BNS председателят на парламентарната комисия по отбраната Айнар Латковскис.

Според него не е нужно латвийците просто да признаят този факт, а и да го обсъдят с останалите страни – членки.

Все пак Латковски допълва, че военната слабост на Латвия, не значи, че страната не би могла да се защити от евентуална офанзива от страна на Русия.

Според него Латвия започва укрепване на военните си сили. Само при това условие страната ще може да се надява на подкрепа от своите съюзници. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 2 Отговор
    Промиването на мозъци продължава. Кай е решил да напада Латвия, че да си укрепва военните сили? Натовците от САЩ всячески се мъчат да дразнят Русия. Крайно време е населението от тези държави включително и ние да се осъзнае. Единствено САЩ говорят за агресия.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 крали марко

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Да се осъзнаем в смисъл да застанем в разкрачен стоеж с подсвлечени гащи и надпис по меките части "добре дошли братушки" ?Както правехме до 89 година ?

    Коментиран от #4

  • 3 Киро

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Ъхъ, а нападението на Русия над Украйна беше един мирен акт, нали?

    Коментиран от #5

  • 4 братушка

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "крали марко":

    Именно! И хич няма да ви е трудно - само трябва да смените "световни шерифи" с "братушки" в надписа, дето сте си го увисили сега!
  • 5 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Киро":

    Кога бе това нападение, да ни открехнеш. Нападенията стават на определени дати.

    Сигурно носът ти е безкрайно дълъг от непрестанните ти лъжи.

    Киро ли си дявол ли си но ако разберат родителите ти с какво се занимаваш сигурно ще умрат от срам. Дали от това че са родили невъзприемащо същество или че е лъжливо и продажно и е готово на какви ли не лъжи и мерзости за парцала с който се надява да трие по краварските нужници.
Новини по държави: