Last news in Fakti

9 Юли, 2016 19:55 2 480 0

9 юли: Светът в снимки

  • снимки-
  • светът в снимки
9 юли: Светът в снимки - 1
Снимки: БТА / АП и Синхуа

 В английския град Хъл се състоя интересно културно събитие. Хиляди голи хора, боядисани в различни нюанси на синьото, взеха участие в масова арт инсталация, озаглавена "Морето на Хъл". "Творбата" се разпростря на различни места в крайморския град.

9 юли: Светът в снимки

Участници гребат в първият фестивал на драконовите лодки в северозападната китайска провинция Синцзян. Повече от 800 души от 36 отбора участваха в състезанието на лодки.

9 юли: Светът в снимки

Селяни прекосяват потопени площи с импровизиран сал в индийския североизточен щат Асам. Поройните дъждове в страната повишиха нивата на реките и събориха насипи и диги.

9 юли: Светът в снимки

Жираф използва езика си, за да достигне до няколко малки листа отвъд оградата на зоологическата градина в Берлин.

9 юли: Светът в снимки

Срещата на върха на НАТО, която се състоя в полската столица не се размина без протести... Стотици поляци взеха участие в демонстрации срещу военния алианс във Варшава.

9 юли: Светът в снимки

Лепящи бележки са залепени по патрулна полицейска кола по време на импровизирано поклонение за загиналите в престрелката в Далас полицаи. Петима служители на реда загинаха, а други 7 бяха ранени в четвъртък вечер, когато двама чернокожи откриха стрелба в центъра на американския град.

9 юли: Светът в снимки

Тореадор скача над бик на арената за корида по време на фестивала Сан Фермин в Памплона, Северна Испания.

9 юли: Светът в снимки


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА