Last news in Fakti

11 Юли, 2016 11:28 1 478 2

Двама чужденци се удавиха на Халкидики

  • халкидики-
  • чужденци-
  • удавници
Двама чужденци се удавиха на Халкидики - 1

Двама чужденци са се удавили през уикенда в района на Халкидики, съобщават гръцките медии.

Трагичните инциденти са станали в района на Неа Потидея и Неа Каликратия. В момента гръцките власти не съобщават за националността на удавниците.

Техните трупове се намират в моргата на Неа Мудания за аутопсия.

Неа Потидея и Неа Каликратия са популярни дестинации за лятна отпуска както на жителите на Солун, така и на българи, македонци и сърби.

В момента е известно, че удавниците са на 55 години и на 78 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    1 0 Отговор
    Не знам защо си мислех, че там не можеш да се удавиш. Морето е по-солено, водата една мека, без вълни и се чувстваш лек като перце. Аз, която съм "плувец" колкото да се удавя, влизам на по 3-5 м. дълбочина и плувам и се плацикам с часове. Май не е съвсем така....
  • 2 mediator37

    1 0 Отговор
    Аз същото си мислех.
    Имам позната, която изпитва ужас от водата на нашето море и я страх. Обаче като се върна от Гърция, гордо заяви- Аз мога да плувам. Тежка и солена е водата там и трудно се потъва. Трябва да да имаш талант за да се удавиш.
    Там и вълни няма и е топла водата, да не кажа чай, изключва се премръзване и схващане. Най-вероятно е препиване, което води до повръщане . Повръщане във водна среда за неопитен плувец е почти сигурно нагълтване на вода и удавяне.
Новини по държави: