Last news in Fakti

16 Юли, 2016 00:26 7 022 5

Кой стои зад преврата? (Видео)

  • турция-
  • военни-
  • преврат
Кой стои зад преврата? (Видео) - 1

В момента няма яснота кой стои зад преврата. Известно е, че началникът на генералния щаб на армията Хулуси Акар е взет за заложник.

През последните години висшето офицерство на армията беше прочистено след поредица от съдебни дела.

Във военната база Инджирлик са преустановени всички дейности. Обявена е терористична заплаха, съобщава Ен Би Си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Carfen

    1 1 Отговор
    Е как кой? Путин!
  • 2 Цветкооов

    0 0 Отговор
    Да,бе Путин,ама друг път.Много му е зор за турчулята.Турците винаги са водели завоевателни войни,все не им стигна на тях.Ама сега-цветко-петко?На обикновенния човечец няма да му е лесно,ама техните големци не се наядоха-ще вкарат хората си в чудо.Дано да мине всичко без кръв.
  • 3 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    Зад преврата е евросъюза или някои бюрократи със застрашени интереси от Брюксел в съюз с сащ.турция става все по силна ,с което застрашава най вече икономически доста много интереси,друг е въпроса ердоган като чивек и методите му.или трябва да приемат турция час по скоро в евросъюза или да я съсипат в граждански войни и икономическа криза за да я контролират както искат-но-през ердоган явно им е трудно и особено при подкрепа от народа си.Така постъпиха и с арабите-което е се видя че е нож с две остриета-само не бива да им налагаме американският или европейският начин и разбиране на демокрация-те не са пригодени за това-освен един единствен начин-да се държат изкъсо-както е било през тоталитаризма им до сега или другият-да се ликвидират-но-това ще ликвидира в отмъщения и мъст и ето ти -трета световна-Дано алчните политици бъдат умни и прозорливи и не се стигне до това.Всичко е алчност и пари-за никаква демокрация не може да става въпрос-лошото е че намесват и религиите и тука вече ще стане мазало-който оцелелее това ще е за съжаление-не е добре това да се тръгне по това нанадолнище ,но явно ни тикат простолюдието за натам.

    Коментиран от #5

  • 4 Маурчи IV

    0 0 Отговор
    волене ти данби да си онзи с белио перчем дето го осъдиа одеве?
    Ти си тва е разбираемо що писуваш таквиз глупости
  • 5 Волен Долу

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Волен Сидеров":

    Турция трябва да влезе в ЕС точно никога!
    Първо в ЕС членуват само Християнски държави
    Второ Турция трябва да си плати кръвнината за убитите Българи (над 40000 хиляди), Арменци, Македонци, Руснаци и така.
Новини по държави: