Last news in Fakti

16 Юли, 2016 01:31 8 930 4

Мохамед Бакари: Ердоган сам предизвика преврата

  • турция-
  • мохамед бакари

Държавният глава постави Турция в изолация

Мохамед Бакари: Ердоган сам предизвика преврата - 1

Превратът в Турция е следствие от политиката на президента Реджеп Ердоган, която постави страната в изолация. Това заяви пред Факти.бг журналистът Мохамед Бакaри.

Той припомни, че турското общество не е могло повече да търпи прекъснатите връзки с важни центрове в арабския свят като Египет за сметка на продължаващата подкрепа за ислямисти и джихадистки организации.

Развитието  на ситуацията от тази вечер показва, че Ердоган е загубил подкрепата на обществото. Той дава интервю чрез мобилния си телефон, което не подхожда за един държавен глава.

Армията от своя страна вече контролира ключови обекти и градове. Тя не среща съпротива, а подкрепа от либералното турско общество. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 турско общество

    2 2 Отговор
    Чакай бе, Моканина!
    Преврат няма - има гражданско недоразумение - питай БХК и ДПС да видим , дали ще си толкова убеден ...
    Утре като им висят главите на наивниците по лампите на Босфора, да не хванеш самолета за "където и да е"
  • 2 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    Венци ,айде скрий се и не ръси ПЛАТЕНИ бисери
  • 3 Маурчи IV

    0 0 Отговор
    Ататюрк вентилатор у гробищата!
  • 4 Т-34

    0 0 Отговор
    г-н Бакари ти сам си вкара таралеж в гащите вие неси го признавате но те знаяат че щяхте дасе радвате ако преврата беше успешен но народа не прост както си мислите 13 години не можахте с избори че с преврат да ама друг път сега ще фърчат глави много хора ще избягат
Новини по държави: