Last news in Fakti
  Тема: Украйна

7 Август, 2016 21:20 1 279 1

Изписаха лидера на Луганск от болницата

  • луганск-
  • болница-
  • лидер

Състоянието му осезателно се е подобрило след опита за атентат

Лидерът на самопровъзгласилата се Луганска народна република Игор Плотницкий е бил изписан от болницата, съобщи „Интерфакс“.

Той постъпи в болница, след като беше ранен при взрив срещу колата му.

„Състоянието на главата на републиката се подобри и на него му е позволено амбулаторно лечение“, заяви източник от луганската администрация.

Плотницкий може да се върне към своята работа през следващите дни. Това може да стане още в понеделник.   


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чукча

    1 0 Отговор
    Чета и не вярвам на очите си-" състоянието му осезателно се е подобрило след опита за атентат". Само идиот може да поднесе така информацията за изписването на Плотницкий от болницата, пълна с грешки.Съмнявам се че това е направено нарочно,просто авторът толкова знае и може. Все пак да уточня,че фамилията му е Плотницкий,а не Плотиницкий и че не е лидер на Луганск,а на самопровъзгласилата се Луганска народна република.Като че ли,ако не бил атентатът пострадалият още щеше да лежи в болницата?За сведение на автора тази република има територия на четвърт България и население към 2,3 млн.души.Запомняй!
Новини по държави: