Last news in Fakti

15 Август, 2016 21:03 2 130 3

Пияни българи катастрофираха край Рим

  • рим-
  • катастрофа-
  • bmw-
  • българи
Пияни българи катастрофираха край Рим - 1

Пияни българи катастрофираха край Рим, съобщават медиите на Апенините.

Инцидентът е станал в малките часове на 15 август.  

След солидна почерпка двамата младежи и техните дами се качили на BMW 520 и се отправили към Рим. Изпитият алкохол попречил на водача да вземе завой на Вия деи Лаги и колата излетяла от пътя.

Пристигналите на място карабинери били принудени да извикат специализирана техника, за да изтеглят катастрофиралата кола.

Водачът е бил тестван с дрегер, който е показал, че той е седнал пиян зад волана. Всички са били прегледани от лекар и им е оказана медицинска помощ.

Шофьорът предстои да бъде съден за шофиране в пияно състояние. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Не ми е ясно КАКВИ БЪЛГАРИ СА ТИЯ?!Купили селяндурите -гастарбайтери неква морга,натряскали се кат казаци по случай уикенда/че са го доживели/ щото им пръскат задниците от бач през семицата и с викове "живот си живеем тука" отиват да издухат всичко заработено до дупка.Другата седмица- пак същото...А това че подобни екземпляри имат бълг. документи изобщо не значи че са българи!Все едно някой който има книжка,автоматично да значи че е шофьор и циганин с едно картонче в ръце,на което е снимана мутрата му да твърди че е българин,НИЩО ЧЕ НЕ ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ:)

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Навсякъде ги има такива, но сега ще ги осъдят по бързата процедура и ще им треснат хиляди евро глоби за увреденото държавно имущество и направените разходи. У нас няма последици за такива, това е проблема. Инак идиоти има с най-различни паспорти.
Новини по държави: