Last news in Fakti

19 Октомври, 2011 10:47 1 845 0

Доминик Строс-Кан си поръчвал в Ню Йорк проститутки от Париж

  • доминик строс-кан-
  • секс
Доминик Строс-Кан си поръчвал в Ню Йорк проститутки от Париж - 1
ЕПА/БГНЕС

Облаците над главата на бившия директор на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан се сгъстяват, коментират френските медии. Нови разкрития могат да предизвикат разследване за неговата дейност като ръководител на световната финансова организация.

В. „Франс соар“ разкри, че Доминик Строс-Кан си е поръчвал редовно проститутки от Франция, за да си организира с тях оргии в САЩ.

В момента полицията разследвала резервациите за самолетни билети, за да събере доказателства за евентуалните секстурове между Париж и Ню Йорк.

Според в. „Франс соар“ става дума за организирани оргии в Ню Йорк в края на 2010 г. и началото на 2011 г.

„Журнал дьо Диманш“ дори спекулира, че Доминик Строс-Кан се е възползвал от услугите на проститутките всеки път, когато те са били в САЩ.

Бившият директор на МВФ вече ясно заяви, че е готов да свидетелства по случая, за да може колкото е възможно по-скоро да престанат спекулациите.

Това едва ли е възможно след като във френските медии вече се появиха информации, че 38-годишна проститутка е разпознала Доминик Строс-Кан като един от участниците в секс-партита в луксозния хотел „Карлтон“ в Лил. Местната полиция потвърди пред в. „Фигаро“, че разследва мрежа за сексуален трафик в северна Франция и Белгия.

Това са поредните обвинения, които се отправят срещу Доминик Строс-Кан. Преди дни той беше принуден да свидетелства по отправените обвинения за изнасилване на журналистката Тристан Банон.

Скандалите около бившия шеф на МВФ могат да струват брака му.

От френското списание „Поан“ припомнят, че преди 20 години, малко преди да сключат брак, Строс-Кан предупредил Ан Сенклер, че е „фустогонец", но тя била уверена, че ще го промени. След това всеки път, когато наяве излизала новината за поредното завоевание на Строс-Кан, той й припомнял: „Предупредих те“.

Сенклер ясно си дава сметка, че съпругът й е хроничен съблазнител, но не вярва, че той е извършил изнасилване, твърдят близки на бившата журналистка.

Откакто Строс-Кан беше арестуван на 14-ти май в Ню Йорк, Сенклер непрекъснато демонстрира подкрепата си за него. Тя събра 6 милиона долара, за да плати гаранцията му и после похарчи още 50 000 долара за месечния наем на жилището в квартала Трайбека, където Строс-Кан беше под домашен арест. Неотдавна обаче тя беше заснета без брачната си халка, което породи коментари, че тя може би се готви да го напусне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА