Last news in Fakti

18 Февруари, 2012 17:07 1 278 0

Разследват Строс-Кан за секс трафик

  • доминик строс-кан-
  • проституция

Бившият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Доминик Строс-Кан ще бъде разпитан като заподозрян за участие в незаконна организация за проституция.

Това е съобщил за АФП пожелал анонимност източник, запознат с разследването.

Строс-Кан е извикан за разпит във вторник.

Той дори е заплашен от арест до 48 часа, без да бъде обвинен от полицията.

Тя разследва организирането на секс партита в ресторанти и клубове в Париж, Вашингтон, Мадрид, Виена и Гент.

В. „Франс соар“ вече разкри, че Доминик Строс-Кан си е поръчвал редовно проститутки от Франция, за да си организира с тях оргии в САЩ.

В момента полицията разследвала резервациите за самолетни билети, за да събере доказателства за евентуалните секстурове между Париж и Ню Йорк.

Според в. „Франс соар“ става дума за организирани оргии в Ню Йорк в края на 2010 г. и началото на 2011 г.

„Журнал дьо Диманш“ дори спекулира, че Доминик Строс-Кан се е възползвал от услугите на проститутките всеки път, когато те са били в САЩ.

Във френските медии вече се появиха информации, че 38-годишна проститутка е разпознала Доминик Строс-Кан като един от участниците в секс-партита в луксозния хотел „Карлтон“ в Лил.

Местната полиция потвърди пред в. „Фигаро“, че разследва мрежа за сексуален трафик в северна Франция и Белгия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА