Last news in Fakti

25 Октомври, 2016 09:36 1 724 5

Експлозия разтърси Анталия

  • анталия-
  • експлозия-
  • разтърси

Тя е станала на паркинг

Експлозия разтърси турския град Анталия, съобщи CNN Turk.

Експлозията е станала на паркинга на търговска сграда. Към мястото на събитието са се отправили множество линейки.

Една кола е напълно разрушена, а други три са повредени. Има няколко пострадали. Те обаче не са получили тежки наранявания. Пострадалите са повече от 10 души. 

Според официални лица все още е рано да се говори, дали става въпрос за атентат. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телевизора на Елвис

    0 0 Отговор
    Реджепчо се е изпърдял....
  • 2 Киро

    0 0 Отговор
    Добър ден, някой да викне ходжата да опее турския туризъм!

    ХАХА

    Пак да му се радват на ердогрух!
  • 3 mediator37

    0 0 Отговор
    Ислямска държава прави сухи тренировки за следващия туристически сезон в Анталия.
  • 4 ХАСАН

    0 0 Отговор
    Това са бьлгарите--гледайте форума как се радват на чужда тпагелия--абе нали Ердоган подкрепяще Исламска дьржава!!!??що бомбят--тия терактове са просто продьлжение на неуспешеия Цру преврат--а за бьлгария Путин и Ердоган ще я разделяТ на две отбалкана-Румелийска република и Дунавска Губерния

    Коментиран от #5

  • 5 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ХАСАН":

    Хасане, те и ЕС и САЩ подкрепят ИДИЛ и тероризма, но итях ги бомбят. Едното няма нишо общо с другото. Терорисите са си терористи, когато рснаците им секнаха парите от петрол, дето продават на Турция, почнаха и атентатите. Когато американците плащаха за оружия, дето минаваха през турксата граница, и турцитя бяха доволни и въобще намазваха по всякакъв начин. Сега Ердоган няма какво да вземе от ИДИЛ, а САЩ няма нищо да му даде. Така че терорисите не им остава нищо друг, освен да правят терористични актове. А колкото и да не им се иска на турците, извършват ги и от ИДИЛ, не само от ПКК. За България ти не бери грижа, ами за собтвената си глава.
Новини по държави: