7 Ноември, 2016 00:52 4 637 7

Торнадо удари Италия

  • торнадо-
  • италия-
  • буря-
  • ветрове-
  • жертва

Има загинал човек

Торнадо удари Италия - 1
Снимки: БТА/ AP

Торнадо и силни бури удариха централната част на Италия, съобщиха италианските медии. Епицентър е административният регион Лацио в централната част на страната.

Един от най-засегнатите градове е Ладисполи, намиращ се на брега на Тиренско море.

Местните медии написаха, че има най-малко една жертва. Според „Il Messaggero“ 36-годишен пакистанец е загинал.

Други двама са ранени. Съобщава се за паднали дървена. Нанесени са щети по десетки сгради и паркирани коли.

Силните бури са ударили и градове, намиращи се близо до столицата на страната Рим.

Торнадо удари Италия


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 срещу чалгата

    0 0 Отговор
    Е, сега пак ще се напълнят Дупница и Горубляне с изчукани италианки!
    Винаги, когато колата стане "тотал щета" идват автовози до пръсване с прецакани коли и ги оправят за нашия пазар. Купуват ги по 500€ парчето изправят я и и взимат 5000€+ - Закон за джамбазите!
  • 2 Тодор

    0 0 Отговор
    Буря в Италияп,акистанец загива!Обърка се светът!
  • 3 dds

    0 0 Отговор
    Еми купи си нова кола бе - да не ти е изчукана!
    Аман от философи тук!
  • 4 Диди

    0 0 Отговор
    Горките италианци,природата ги наказва.Дано в България да не става това,иначе не можем да се съвземем.
  • 5 Ядосания

    0 0 Отговор
    Какъв е тоя дето пише за очукани коли,хората в Италия ги споделя много нещастия а той пише глупости.купи си или нова кола или ръждилник от Австрия,Германия или Швейцария
  • 6 БЪЛГАРИН

    0 0 Отговор
    Не знам, чавка ли ви изпи мозъците та не разбирате, че тези торнада са ненормални - торнадо в центъра на Европа! Земетресения оти няколко месеца оставиха хиляди на улицата, а вече е зима и трудовете не стихва ти! Коли и пакистанци в празните ви глави - хората са в неведение, уплашени и в крайна нужда! Медиите забозват с биг-брадва и подобни боли, а италиански. граждани в неведение се самообладание за да помагат на бедстващите. - изцепи се пак да пръкнеш нещо... !
  • 7 БЪЛГАРИН

    0 0 Отговор
    Не знам, чавка ли ви изпи мозъците та не разбирате, че тези торнада са ненормални - торнадо в центъра на Европа! Земетресения от няколко месеца оставиха хиляди на улицата, а вече е зима и трусовете не стихват! Коли и пакистанци в празните ви глави - хората са в неведение, уплашени и в крайна нужда! Медиите забозват с биг-брадва и подобни бози, армията е командирована(те също нямат армия), а ит. граждани в неведение се самооблагат за да помагат на бедстващите. - изцепи се пак да пръкнеш нещо... !
Новини по държави: