Last news in Fakti

7 Декември, 2016 13:07 13 980 0

Булка загина минути преди драматичната си поява на церемонията

  • бразилия-
  • катастрофа-
  • сватба-
  • булка-
  • загина-
  • драматична поява

Хеликоптерът на бразилката се разбил край мястото на предстоящата сватба

Булка загина минути преди драматичната си поява на церемонията - 1
Снимки: Corpo de Bombeiros

Млада бразилка, която се бе запътила към своята сватба, намери смъртта си в гориста местност, недалеч от мястото, на което щеше да се проведе церемонията, пише британското издание "Мирър".

Росмари Силва била измислила как да се появи драматично пред гостите, слизайки от хеликоптер, но минути преди летателната машина да достигне целта си, се разбила.

Булка загина минути преди драматичната си поява на церемонията

На място загинали както булката, така и другите трима пасажери — нейният брат, пилотът и фотографка, която била бременна в шестия месец.

Младоженецът научил трагичната новина пред олтара, където с трепет очаквал бъдещата си невяста.

32-годишната медицинска сестра, загива трагично, облечена в прекрасна бяла рокля, с воал на главата и красив булчински букет в ръце. Тя планирала да изненада годеника си — 34-годишният Удирли Дамаскино и събралите се, повече от 300 гости, в покрайнините на бразилския град Сао Пауло.

Булка загина минути преди драматичната си поява на церемонията

Сватбеният агент Карлос Едуардо Батиста заяви: "Обадих се на пастора, който трябваше да води церемонията и той отиде с мен, за да съобщи ужасната новина на младоженеца. Той беше шокиран и не можеше да говори, докато се опитваше да разбере какво се е случило. Сърцето му бе разбито. "

Полицията разследва причините за трагичния инцидент.

Булка загина минути преди драматичната си поява на церемонията
Снимка: Фейсбук


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: