4 Януари, 2017 16:06, обновена 4 Януари, 2017 19:48 1 370 0

Най-малко 100 души са ранени при жп инцидент в Ню Йорк (Видео)

  • влак-
  • ню йорк-
  • дерейлира-
  • мотриса-
  • ранени

Инцидентът е станал в Бруклин

Най-малко 100 души бяха ранени тази сутрин в нюйоркското метро, след като една мотриса дерейлира, съобщи изданието "Бизнес Инсайдър".

Влакът е излязъл от релсите си около 8:30 ч. местно време в Бруклин, се казва в официално съобщение на градските власти, изпратено до медиите.

Влакът, който се движел по линия в Лонг Айлънд, се е блъснал в платформата на перона с много ниска скорост, са заявили пред ABC News от службата за управление на извънредните ситуации в Ню Йорк. Композицията е била пробита отдолу от метални фрагменти, които, както изглежда, са от релси, а колелата й са се повдигнали. Нанесени са щети и на участък в ремонт извън релсовия път.

Губернаторът на американския щат Ню Йорк Андрю Куомо заяви, че влакът е навлязъл в района на гарата с много бавна скорост. "Не е било дерайлиране", каза той.

Причината за злополуката се установява.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА