Last news in Fakti

21 Януари, 2017 21:20 3 683 21

Презареждане на Т-50 във въздуха (ВИДЕО)

  • т-50-
  • изтребител-
  • презареждане

Изтребителят е от пето поколение

Телевизионният канал „Звезда“ за първи път показа презареждане във въздуха на руския многоцелеви изтребител T-50.

T-50 е изтребител от пето поколение. За самолета се разработва нова система за сигурност.

Финалните тестове на Т-50 трябва да бъдат завършени през 2017 г. Той направи първи полет през 2010 г. През 2011 г. беше представен на авиошоу. Подобни тестове са стандартни за такива самолети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    7 24 Отговор
    то това е картонен самолет!!
    Пияните ушанки са толкова изостанали, пропаднал и, пияни...
    колкото беше там...

    Коментиран от #6, #18

  • 2 Мършата

    4 14 Отговор
    Т-50 не ме кефи, трябваше да направят нещо по така, като извънземно произведение, да прилича на жаба, крокодил,хлебарка! Трябва да грози пейзажа! Колкото до това, как, защо, какво няма да кажат

    Коментиран от #3

  • 3 пръча

    19 4 Отговор

    До коментар #2 от "Мършата":

    Абе поне са го направили да не пада като прелита над Сърбия за разлика от тоя дето те кефи ф117,той е красив като оригама какъвто всъщност е.

    Коментиран от #7

  • 4 Лъчо

    10 0 Отговор
    Нашият изстребител модел "НарСъб-44" вече е в полет. Сега щше ни глътне куп пари, ще ни торпелирас поредните геноцид простотии уж за наше добро, но както и предните ще ни пречи ив реди, понеже мисленето на пилотите вътре е в стадий партийна мамуностадна лапачница. И както досега от доста години ще я духаме от тосзи свръхмодерен изстребител...ще е по-скъп от Еф-35 и по-ефективно смъртоносен към нас. Тия и без агомна бомбла ще ни избият и прогонят по-ефективно отколкото десет Туполевци 50. А относно зареждането, то еврофондовете и бюджета ги зареждат непрекъснато... Щъсе ли е ОНЯ С КОНЯ? Липсва ми неговата тотална апатия към всяка русска техника. щях да прочета, че това е боклук... за негово съжаление това е един от най-модерните самолети в света...
  • 5 пияна ушанка

    18 6 Отговор
    Някой наистина трябва да си е заврял много дълбоко главата в задника, щом не вижда и не чува признатото от самите хам-ериканци, че за момента самолетите са им по-слаби от руските.
  • 6 МО ненчев

    23 0 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Това си е проблем на руснаците,а нашият проблем е,че ще се обзаведем като гледам със свръх модернизиран ф 4 фантом колиба и то 1 брой тъй като е рядък модел вече,и ще е яко съп.
  • 7 Мършата

    0 14 Отговор

    До коментар #3 от "пръча":

    Май непозна, тва пак не ме кефи! Кефят ме Ту-95 ония дето имат перки, не реактивен двигател!
  • 8 изкърти

    4 21 Отговор
    ..си мизерията, капандурата му се затваря като на витлов самолет от ВСВ. И тия винкели около стъклото все едно са взети от някоя оранжерия :))
  • 9 Боре Потника

    6 25 Отговор
    Интересно ми е да видя как ще избегне умната US ракета , след като изгорелите газове от старите му двигатели го издават.

    Коментиран от #12, #13

  • 10 СЛАВА РОССИИ !

    16 7 Отговор
    Русия е в колониален статус и зависимост от САЩ. И въпреки това заставя своя администратор - САЩ да се съобразява с нея! И не само САЩ а и Европа и Азия и НАТО и ООН и ОПЕК. А какво ще се случи когато Русия възстанови своята НЕЗАВИСИМОСТ- СУВЕРЕННОСТ?Когато сама ще разполага със своите богатства. CЛАВА ПУТИНУ, СЛАВА РУСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ! СЛАВА МТУШКА РУСЬ! Пусть Господ Бог хранит РОССИЮ!

    Коментиран от #11

  • 11 onq s konq

    7 21 Отговор

    До коментар #10 от "СЛАВА РОССИИ !":

    Русия е в "колониален статус" НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЛИГАРСИ И ТОВАРИЩ ПУТИН.Същото е в Чечения,така е и в Баларус.И да паднат санкциите,повече пари ще влизат пак В ТЕХНИТЕ ДЖОБОВЕ,а хала на народа ще си остане абсолютно същия.И да славиш,и да не славиш-това е положението.
  • 12 Трол

    11 4 Отговор

    До коментар #9 от "Боре Потника":

    Зависи, ако е облачно ще се скрие зад облак, ако е ясно ще размаха криле и ще се направи на птица.
  • 13 Сибирь

    14 3 Отговор

    До коментар #9 от "Боре Потника":

    А американският не изгаря гориво ,неговите газове не го издават?! Или там двама негри въртят педали?
  • 14 Morgoth

    3 0 Отговор
    Остановявам, че българина разбирал не само от футбол и политика. Явно всички са много в час със самолетостроенето. И още по-интересно то явно силно зависи от руско-американските им пристрастия.

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 misli posle govori

    3 8 Отговор

    До коментар #14 от "Morgoth":

    Аз пък съм установил, че явно се провокира някакво противопоставяне.Руско-американско основно, като по-скоро руската част се занимава с уронване на националното ни достойнство, като нация.
    Отдавна трябваше модераторите да трият подобни коментари, или вместо да се преквалифицират, като нет-хигиенист, направо да забранят коментарите под статиите.В общи линии, нищо не пишат смислено троловете.
    Явно има причини на този сайт да се прави това нещо:
    -да им се плаща на авторите от чужди посолства и организации
    -да си ги пишат тези коментари самите те(авторите от сайта) и да се създава впечатление за някакъв сблъсък, хипотетичен.. на про-руски или про-западен конфликт.Прави ми впечатление, че пишат сравнително грамотно, което поражда размисли

    Коментиран от #19

  • 17 misli posle govori

    3 7 Отговор
    Бих допълнил и друго намират се на територията на бълг сайт и територия и е редно да демонстрират нужното уважение, че им търпим поведението, демонстрираме гостоприемство имам предвид обикновените не само българи, а и изобщо хора, които прочитат по някоя друга статия
    Ама явно нещата са изпуснати още в ранното дедство.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 кроко

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "misli posle govori":

    Не че има смисъл да се спори с теб, но все пак като казваш че "руската част" се занимавала с уронване на нац. ни достойнство, я дай пример да видим "американската част" с какво те накара да се гордееш!
  • 20 misli posle govori

    1 1 Отговор
    То, по принцип няма какво да споря, защото то си е ясно някой нещо плаща иначе трябва да сте тотално изперкали, когато почнете да се ежите пост след пост нямам предвид кроко в случая.
    Дали са американски или руски внушения, не са в полза на България.
    Аз, съм и даскал по история и специално в нашата история, често се изпада в "амнезия" и не се извличат поуките от миналото и оттам да не се допускат нови стари грешки.
    Директният отговор е, че американската част. нито веднъж не ме е репликирала заядливо, а си премълчава.Пак казвам имаме си достатъчно сериозни проблеми и без чепкане по форуми, сайтове и поклонничество по чужди пропаганди.
    Очевидно е, че и пишат руски граждани, тук, може би и сополанковци, но и такива в зряла възраст.Хубаво лошо, това е България днес, ако се борим да си оправим градинката САМИ, ще си оправим държавата ..........един ден.....иначе никой друг, ако не ние българите.А другите нека бъдат наши гости и да ни уважават, не да ни казват, като от горните постове, виждам непризнателност за хилядите богослужебни книги, които отиват в руските земи, още от времето на Цар Петър заедно със бълг. свещеници, които се отправят в руските земи.След това, когато османците унищожават България през 1396г. има още книги които отиват при руснаците
  • 21 Конника без глава

    0 1 Отговор
    Пошол тъй на ... с малькоми шогам! Шишарка с БМВ ? За теб това е върха , шикалка наивна!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания