Last news in Fakti

22 Януари, 2017 19:19 2 572 4

Конете са най-смъртоносни

  • коне-
  • смъртоносни-
  • животни

Интересна статистика от Австралия

Повече австралийци са загинали в следствие на злополуки с кон, от колкото от ухапване на всички отровни животни взети заедно, съобщи ABC.

Информацията е базирана на данни в Австралия между 2000 и 2013 г. В този период от ухапване на змии с загинали 27 души. В същото време от хвърляне на кон са загинали 74 души.

От друга страна през 42 000 души са били изпратени в болница, в следствие на отровни ухапвания.

Оказва се, че в този период не е загинал нито един човек в следствие на ухапване от паяк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъчо

    3 1 Отговор
    А у нас както винаги е точно обратното... най-много загинали има в автомобилни и мотоциклетни катастрофи. Аве пак са коне, ама повечко под водача. Лошото е, че не знаят да яздят нито нашите загинали нито ония там дет са хвърлили топа. поставете на всеки кон на врата табела - карай бавно! А на предните стъкла на автомобилите - Язди бавно! Е, това ще размъти сивите гънки на ония яздачи тук и там! Ще се чудят какво дап равят и ще внимават. Ако поставите и знак с гола мацка - Ако не катастрофираш, чака те това! Е, това ще изостри вниманието на всички. И на половинките на мъжкарите ездачи, естественно, но безопасността си струва риска!
  • 2 цък

    6 0 Отговор
    Да му мисли сега onq s konq !
  • 3 гощо

    1 0 Отговор
    У ФакултетУ са загинали изядени от собствениците си повече коне от колкото в Австралия от както е населена изобщо!!!!!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Рома

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "гощо":

    Агнета и прасета може а коне не!? Айде де!!
Новини по държави: