Last news in Fakti

23 Февруари, 2017 02:00 1 283 1

Нинджи ще развиват туризма на Япония

  • нинджи-
  • нинджа-
  • япония-
  • туризъм-
  • шурикен

Любопитна идея в Страната на изгряващото слънце

Нинджи ще развиват туризма на Япония - 1
Снимка: БТА/АР

Япония ще разчита на нинджи да развива туризма ѝ, пише "Белфаст Телеграф".

Японският съвет на нинджите обяви, че открива академия за маскирани акробати, владеещи бойните изкуства, както и музей на нинджата.

Проектът, целящ да промотира японската култура пред света, е подкрепен от местното правителство, различни учени, бизнесмени и туристически агенции.

Съветът ще установи на пазара и своя марка с официално лого, предлагаща различни продукти. Един от първите сертифицирани произведения ще са оригами с формата на шурикен. Шурикенът е бил едно от основните оръжия на нинджите - кама с формата на звезда.

Туризмът в Страната на изгряващото слънце се разраства с всяка година. Само за 2016 азиатската държава е била посетена от над 24 милиона туристи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Одаа

    0 0 Отговор
    Хитро? А у нас политиката разви "секс-туризма", "алкохолния туризъм", от което коврите и имиджа на страната ни са в ъп рейтинг до небето. Сега освен най-загиващата, най-бедната, най-емигриращата и най-тъпата нация нас вета овце сме известни и като най-проституиращата и най-пияндурската. направо има наплив от секс-туристи и алкохолни маниаци към местата на оргиите хийр. не ни върви и това си е - от идиотският тоталитаризъм на комунделофашистите, до тоталният разврат на лъжедемократите. диапазона доста пъстър от разнообразни вариации на ганьовската ни простотия. А в дискотеките не ни трябват и нинджи - самов лез и поне веднъж вечерта някой пияндурник макак ще се опитад а те набие.
Новини по държави: