Last news in Fakti

5 Март, 2017 18:05 1 386 7

Великобритания няма да потъне

  • великобритания-
  • правителствов-
  • филип хамънд

Лондон готов да се договори за правата на европейските граждани

Великобритания е готова да отвърне, ако получи лоша сделка за излизането си от ЕС, съобщи „Гардиън“. Това беше заявено от британския външен министър Филип Хамънд.

„Великобритания ще направи всичко, за да е конкурентноспособна, дори да остане без търговско споразумение след излизането си от ЕС.

Британците имаме силен дух и ще отвърнем. Ще сключим търговски сделки в целия свят. Ще построим нашия бизнес глобално.

Очакваме да постигнем споразумение за свободна търговия с ЕС. Нашите партньори обаче трябва да знаят, че ако това не стане, ние няма да потънем като кораб. Ние спазваме задълженията си. Това трябва да е ясно. Нашата икономика трябва да е конкурентноспосбна. Борим се за това. Ще намерим начин то да продължи.

Искаме споразумение, което да е справедливо. То трябва да е справедливо за гражданите на ЕС във Великобритания и за британските граждани. Ние се справихме с последствията от референдума“, заяви Хамънд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    11 2 Отговор
    С голямо удоволствие ще гледам как потъвате...:-) Тъпи англета... В историята на България тия грозни и злобни хорица,са ни нанесли толкова много вреди...
  • 2 Гост

    1 7 Отговор
    Били ми посочил една моля?

    Коментиран от #3, #6

  • 3 кроко

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    А малко ли пъти сме си патили от тях - като почнеш от освобождението и желанието да ни орежат териториите за да направят мръсно на Русия да няма голям съюзник тук, на Балканите; след ВСВ е същата работа - ако е зависело от тях, още повече територии са щели да ни орежат съседите! Тия имат много оглям принос за дрязгите на Балканите през последните 150г., че като гледам и ще продължават да наливат масло в огъня.

    Коментиран от #4

  • 4 кроко

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "кроко":

    А ушанките малко територии са ни резнали бре сссъско , кво са прайш на ударен смокър парцал ??

    Коментиран от #5

  • 5 кроко

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "кроко":

    Не знам, бе ссс-овец, ти си комунистическо творение, ти по-добре знаеш. Ама така или иначе си им фен на американците, ходи им се моли да ни върнат някои територии, отнети ни от ушанките!
  • 6 Трол

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    "Съдбата на България е решена без нито един българин. Методий Кусевич, тогава архимандрит и протосингел при Пловдивската митрополия, обръща публично внимание на подготвяните от Англия и Австро-Унгария несправедливости спрямо българския народ и организира подписки от всички земи, които да бъдат занесени до Берлинския конгрес. "
    Откъс от Уикипедия, от него става ясно,ще Берлинския конгрес е инициализиран от Австро-Унгария и...а, Англия, уджассссс!
  • 7 kokok

    1 1 Отговор
    кроко само си пише - сам си отговаря :)....
    поне гледай от кой потребител си писал, за да не се излагаш за в-бъдеще !
Новини по държави: