5 Април, 2017 18:12 3 590 9

Българин заклал българин в Чехия

  • чехия-
  • българин-
  • полиция

Извършителят е на 18 години

18-годишен българин е бил арестуван в Чехия по обвинения в убийството на друг наш сънародник, съобщи Krimi-Plzen.cz.

Престъплението е извършено в мотел в град Пилзен. Загиналият е на 39 години. Неговото име е Кирил Велков.

Той е бил открито с множество прободни рани в областта на сърцето. Няма признаци на кражба и все още не ясно какъв е бил мотивът за престъплението.

Извършителят е бил заловен на автогара в Прага. Вероятно той е оказал съпротива, защото полицаите са го заплашили с оръжие при задържането. Неговото име все още не се съобщава. Той е върнат в Пилзен.

Близки до Велков го описват като отговорен човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С бяхме едни от нациите с висока култура

    14 2 Отговор
    А днес? Какво е туй култура? РАП! Мада Ф.ка йои! Това е днес културата - рапясване!

    Коментиран от #7

  • 2 КРАВАРЯ

    13 3 Отговор
    Ама уточнете- бъллгарин или циганин е бил. Има голяма разлика. Ако е второто, да не се притесняваме толкова.
  • 3 Константин-Ром

    6 12 Отговор
    До КРАВАРЯ:господин расист,България е на това дередже точно от такива като тебе расисти.Престъпноста няма етност.Разберете го един път за винаги.Всички трябва да се борим срещу престъпниците без значение от кое (диво племе сме)

    Коментиран от #4

  • 4 КРАВАРЯ

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "Константин-Ром":

    При едни това е порестъпление, при други е начин на живот. И не ми обяснявайте, че етноса няма значение. Има и още как. Дори кучетата разпознават ромите и ги лаят, после ми обяснявайте че и те били хора. Хора са , ама ДРУГИ, разберете го. Никога не могат да бъдат като останалите, колкото и да ги "интегрираме". И дереджето на България няма нищо общо с това....
  • 5 Скорпион29

    4 1 Отговор
    Гадни сме и в чужбина като се видим гледаме да си теглим ножа
  • 6 Манго

    1 2 Отговор
    Циган-Циган са били,споко.
  • 7 Оптимус

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "С бяхме едни от нациите с висока култура":

    Не мисля, че е виновен Рапа, казвам го, като фен на фолклора. Виновно е мисленето на подобни хора, като тоя с ножа! Но не бързай да съдиш! Възможно е другият да го е измамил с много пари, да го е окрал, да му е сторил някакво страшно зло, а тоя с ножа да не е бил виновен! Едно е убийство от алкохолно пиянство, друго е гняв от зло, трета е удоволствие като разни садисти, четвърто е наемни убийци..... Много причини има за такива неща. Не знаеш причината, а вече оплю и Рапа? Че какво общо има Рапа с тия неща?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 незнайко

    0 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Близки до Велков го описват като отговорен човек. Ако са го казали 10-тина циганина, сигурно не е вярно !
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания