Last news in Fakti

25 Април, 2017 18:23 1 787 7

Смъртоносна експлозия в Черна гора

  • черна гора-
  • експлозия-
  • херцег нови-
  • подгорица

Местната полиция разследва причините за инцидента

Смъртоносна експлозия в Черна гора - 1
Снимка: Shutterstock

Експлозия избухна край автогара в черногорския град Херцег Нови. Според националната телевизия РТЦГ е ранен шофьор на автомобил, предаде радио Б-92.

Черногорското министерство на вътрешните работи съобщи още, че взривът е избухнал около 14,40 часа местно време и един човек е бил тежко ранен. Избухнала е кола в движение. Раненият шофьор е транспортиран в болница.

Полицията разследва причините за инцидента.

Очевидци са казали за РТЦГ, че при експлозията са повредени няколко автомобила. В момента на взрива на автогарата е имало няколко автобуса и стотина пътници, но никой от тях не е пострадал.

Според информация на телевизията под автомобила е подхвърлено взривно устройство. Детонацията е отекнала надалеч в центъра на града и е всяла паника всред гражданите.

Информационният портал КДМ съобщи, че има мъртви и ранени, но полицията не е потвърдила тази информация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост 2

    7 3 Отговор
    Това е работа на руски терористи- русия ще направи всичко възможно, дори и терористичен акт, само и само Черна гора да не влезе в НАТО! US Сенатът подкрепи Черна гора за НАТО 29.03.2017 Сенатът на САЩ подкрепи почти единодушно членството на Черна гора в НАТО, предаде Радио "Свободна Европа". Очакваше се този въпрос да бъде разгледан. Гласуването завърши с 97 гласа "за" срещу само 2 "против". Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън вече подкрепи приемането на Подгорица в Алианса. Според него това отговаряло на интересите на САЩ. Черна гора ще бъде първият нов член на алианса от 2009 г. насам, когато към него се присъединиха Албания и Хърватия. Сърбия остава единствената държава на Балканите, която не се стреми към влизане в НАТО. Очаква се одобрението на Испания и Холандия.
    https://news.bg/int-politics/us-senatat-podkrepi-cherna-gora-za-nato.html

    Коментиран от #2

  • 2 кроко

    0 8 Отговор

    До коментар #1 от "гост 2":

    Адвокатче, намери си жена. Но имай предвид, че ще трябва да се отървеш от доста досадни привички, ако искаш да си хванеш някоя нормална.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 гост 2

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "кроко":

    Аз СЪМ хетеросексуална семейна жена:) А ти нямаш съпруга, нали?:) Защо ли всички жени- българки бягат от теб- замислял ли си се?:):):)

    Коментиран от #5

  • 4 кроко

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "кроко":

    Пукай се от злоба сссъселчо, за дет ЧГвлиза в НАТО !
  • 5 кроко

    2 8 Отговор

    До коментар #3 от "гост 2":

    Извини ме, обърках те с един индивид с подобно налудначаво поведение. Много си приличате, всички способността да виждате вина на Путин и Русия дори като видите кафяво по гащите си, та е наистина трудно да ви различим.
  • 6 Патето Яки

    0 1 Отговор
    В края на миналата година НАТО отправи официална покана към Черна Гора за встъпване в алианса. Въпреки масовите граждански протести, има опасност страната да бъде въвлечена в агресивния военен блок против волята на народа, именно за това повдигането на темата за референдум има огромно значение за страната и за битката на Балканите срещу НАТО...............

    Коментиран от #7

  • 7 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Патето Яки":

    Кое му е агресивното на военния блок? Досега само веднъж е задействан чл.5 - срещу талибаните. И не забравяй, че и ти си в тоя блок, а ако си мислиш, че турците има какво да ги спре да минат през България, ако го нямаше НАТО, то си в голяма заблуда. Това не ти е студената война, където СССР отделя 70% от БВП за отбрана и в готовност да защити съюзниците. Най-правилното решение за Черна гора е НАТО. Така нито Сърбия, нито Албания ще може да ги закача.