Last news in Fakti

5 Май, 2017 23:00 5 549 3

Най-невероятното спасение от катастрофа (ВИДЕО)

  • моторист-
  • катастрофа-
  • спасяване

Моторист изхвърча върху капака на кола

Най-невероятното спасение от катастрофа (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Моторист се озова на покрива на кола след катастрофа с мотор, съобщи РИА Новости.

Инцидентът е станал в Португалия. Кадри от него вече са разпространени в YouTube. Катастрофата е станала на пътя край град Вила ду Кунде. Моторът на моториста се разбива. Той обаче не среща земята, а се озовава на капака на минаващ край него автомобил.

Шофьорът постепенно е забавил скоростта, за да може мотористът да слезе. Той не е пострадал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЯК КАРАЧ

    4 3 Отговор
    Въобще не се вижда никаква катастрофа, вижда се как един моторист се вози върху една кола, която после спира. Как е е качил не става ясно.
  • 2 Марчо

    1 0 Отговор
    В нета има друго страхотно клипче с подобна случка. Записано е перфектно и се вижда всичко. Моториста се блъсна отзад и със салто се приземи на крака в стойка клек на покрива на колата. Нямаше нищо счутено по нея, както е тук.
  • 3 бегачка

    0 0 Отговор
    САМО ДЕТО ТУК МУ Е СТРОШИЛ ЗАДНОТО СТЪКЛО И ОТДЕЛНО ЩЕТИ ПО ЗАДНИЯ КАПАК ОТГОРЕ ЛАМАРИНАТА Е НАГЪНАТА.ДОБРЕ ЧЕ ШОФЬОРА НЕ СЕ ПАНИРА ДА МУ НАБИЕ ЕДНИ СПИРАЧКИ СЛЕД УДАРА .
Новини по държави: