Last news in Fakti

13 Декември, 2011 15:13 996 0

1000 евро награда за залавяне на серийния „отровител“

  • германия-
  • отровител

15-годишно момиче е последната жертва

Награда от 1000 евро на човека, който залови серийния „отровител“, обеща директорът на един от големите коледни пазари в Берлин, пише в. „Билд“. Неизвестен причини стомашни неприятности на десетина души, черпейки ги с ракия менте в многолюдните пазари.

„Този мъж в костюм на Дядо Коледа отрови девойка на 15 години. Веднага ще дам 1000 евро на онзи, който го закове“, посочва във вестника 38-годишният Карл Блуме, управител на най-големия коледен пазар в Берлин, близо до пл. „Александерплац“. „Ние увеличихме броя на охранителите на пазара до 24 души, които заедно с полицията са нащрек“, добави търговецът.

Според „Билд“ обаче „отровителят“ е възприел нов начин за действие. Досега той предлагаше шишенце фалшива ракия, за да почерпи за раждането на дете, но вчера налял неизвестна течност в чаша топло вино на една девойка.

Според столичната полиция този тип е успял да предизвика отравяне на общо 10 души. Пострадалите са предимно жени. Някои от тях загубили съзнание, а други били приети в болница за кратко.

Полицията предполага, че случаите се свързани помежду си и става въпрос за серия от престъпления извършени с еднакъв почерк. Предполага се, че отровителят е използвал упойващо вещество с цел сексуално посегателство, до което така и не се е домогнал.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА