Last news in Fakti

21 Август, 2017 15:50 12 145 8

Елитните спецчасти си устроили купон с проститутка в стила на Третия райх

  • армия-
  • проститутки-
  • германия

Голям скандал в германската армия

Елитните спецчасти си устроили купон с проститутка в стила на Третия райх - 1
Снимка: БТА/AP

Въоръжените сили на Германия — Бундесвер са заплашени от грандиозен скандал след като журналисти разбраха за провеждането от бойци на елитните спецчасти KSK на забава с проститутки в стила на неонацизма, пише "Блиц".

Оказва се, че сред членовете на елитната част има доста неонацисти и техни привърженици. Скандалният купон с участието на около 60 члена на KSK се е състояла на 27 април на полигона до Щутгарт. Преди да започнат да отдават хитлеристки поздрави, войниците загрели с алкохол и музика от групи, подкрепящи десния екстремизъм. Членовете на спецчастите запели всички заедно песни на групата Sturmwehr с текстове като "Бедна Германия, какво се случи с теб". Също така те си организирали игри, по време на които разрязвали ананаси и други плодове с мечове и брадви, подхвърляли си свинска глава.

Шефът на прокуратурата в Тюбинген Майкъл Пфол се е заел да разследва неонацистите в Бундесвера. Основен свидетел се явява проститутка, която била поканена да "поработи" на забавата от един от военнослужещите. Тя била наета, за да може напускащ подразделението офицер "да разпусне", така й написали в приложението WhatsApp. Сега написаното между нея и военните е взето като улика.

В същото време проститутката разказала историята и пред немския тв канал ARD. Сюжетът на скандалния купон на елитните спецчасти е пуснат по ARD на немски език и е достъпен в YouTube като се коментира и първата реакция на властите. Тепърва ще видим какво решение ще бъде взето спрямо неонацисткото поведение на спецчастите, но е факт, че армията в Германия е раздирана от страхотен и неочакван скандал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    75 3 Отговор
    Ще се осъзнаят тея.
  • 2 ххх

    94 2 Отговор
    Мъничка надежда, че все още има, кой да спре джагалите
  • 3 13579

    53 4 Отговор
    Крайно време е, сапунените фабрики да заработят на пълни обороти!
  • 4 Шампиона

    45 4 Отговор
    Въпрос на време е да възкръсне Фюрера..!!!
  • 5 Mercedes-Benz

    41 3 Отговор
    Само така! Има надежда за Германия!
  • 6 Грос

    12 3 Отговор
    ТОЙ е ЖИВ!!!!!!!!!!!
  • 7 1599

    12 1 Отговор
    Не няма надежда за германия, вече няма, просто няма как да разкарат десетките милиони турци плюс милионите цигани, милионите бежанци - араби, черни... Няма как, защото ако някаква си част от бялото им население реши да процедира като нацистите, ще стане гражданска война, в която никоя чужда сила няма да заеме странта на белите. Всеки се оправя сам в новия глобализиран свят. Единствено може да се молим за по-строго изпълняване на законите и малко повече справедливост, но свиквайте с тези с различен цвят, те превзеха Европа отдавна :(

    Коментиран от #8

  • 8 hmhmhm

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "1599":

    За съвременната наука могат да се избият милиони, милиарди стига това да иска да се постигне.
Новини по държави: