19 Септември, 2017 01:29 1 298 0

Светът се влюби в куче-пътешественик

  • рилей-
  • куче-
  • флорида-
  • ню йорк

Рилей изчезнал във Флорида, но беше открит в Ню Йорк

Куче, изчезнало във Флорида през февруари 2016 г., беше открито в Ню Йорк, съобщи Fox news.

Жената, намерила мелеза между немска овчарка и Джак Ръсел териер, го завела в приют. Там разчели микрочипа му и се обадили на стопаните му в Уест Палм бийч. Последните са много щастливи, защото много обичат любимеца си.

Семейство Монек осиновило "красивото" и "възпитано" куче Рилей през 2014 г. Един ден обаче тя тръгнала да изследва района и не се прибрала. Семейството я търсило упорито, разлепило и обяви, но напразно. Служител на бензиностанция им казала, че видяла мъж да вика куче и да отпътува с него. Името и адреса на Рилей, както и телефона на стопаните й, били написани на нашийника й, но това не помогнало.

Четирикраката авантюристка сега ще трябва още да попътува. Семейство Монек търси доброволец, който да я докара във Флорида


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА