Last news in Fakti

19 Септември, 2017 22:30 1 607 2

Ловки джебчии дебнат в атинското метро

  • атина-
  • метро-
  • обир-
  • джебчии-
  • елефтериос венизелос

Повечето от обраните са туристи, пътували от и към международното летище на столицата

Гръцката полиция залови банда, обирала пътници в градския транспорт на столицата Атина, съобщава в. "Катимерини".

Властите разследват около 1000 кражби на портфейли и мобилни телефони. Повечето от преджобените са туристи, пътували от и към международното летище на Атина - "Елефтериос Венизелос".

Бандата се е ръководела от албанци - обичайните заподозрени в подобни ситуации. Те са заловени още през август, а срещу тях са повдигнати обвинения за участие в обири.

Според полицията джебчиите се подвизавали предимно в района на определени метростанции, в това число около площадите "Синтагма" и "Омония" в центъра на Атина, пишат още медиите в южната ни съседка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Познаващ джебчийките от Игнатиево

    9 2 Отговор
    Тея гърци са много зле - в Бг джебчийските ЦИГАНСКИ кланове работят под закрилата на МВР и % от печалбата отива за общинските съветници. Една от НАЙ-ДОБРИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ШКОЛИ е тази в ИГНАТИЕВО - ВАРНЕНСКО! Никой не смее да ги арестува, защото са покровителствани ПРЯКО от лобистите на ДПС, а следователно и от ТИМ-Варна (симбиозата ДПС/ТИМ е доста успешна и продължава вече 20 години) Какъв е проблема да джобят туристите, щом онея и без това са решили да оставят парите си ???

    Коментиран от #2

  • 2 Тоя па

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Познаващ джебчийките от Игнатиево":

    Познаващ бил, аман от разбирачи. Глупости на търкалета... Просто законът е такъв, че малолетни трудно се вкарват в затвора. Да не говорим как се доказва, че този човек е откраднал нещо, като работят по няколко и си премятат парите една през друга, а портфейла го хвърлят на секундата. Трябва да го хванеш в момента в който краде, но това ако някой си мисли че е лесно, значи е най-големия идиот на света. Полицаите хващат, но като са 12-13 годишни и никой не ще да свидетелства, какво правим? Доказателства има ли? Тя казва че ги е намерила, иди доказвай че не е... Та не пиши глупости, като не си запознат, още повече като почнете с нелепите теории на конспирацията.
Новини по държави: