4 Януари, 2018 08:15 29 899 16

Шок и ужас в Ирландия

  • ирландия-
  • дъндолк-
  • убийство

Японец беше убит при нападение в град Дъндолк, възможни са терористични мотиви

Шок и ужас в Ирландия - 1
Снимки: БТА/АР

Японец беше убит с хладно оръжие, а двама души бяха ранени при отделни нападения на улици в Ирландия вчера, предаде Reuters.

Загиналият е 24-годишен мъж, който е живеел в Ирландия през последната година. Заподозреният е 18-годишен египтянин, задържан в участъка на град Дъндолк, до границата със Северна Ирландия.

Засега името му не се съобщава и не са му предявени обвинения. Полицията смята, че през последните дни той е поискал убежище в страната.

Възможно е насилието да е с терористични мотиви.

Шок и ужас в Ирландия

Убитият е бил нападнат на улица в Дъндолк. Той е бил намушкан в гръб и е загинал на място.
Медии съобщават, че другите нападения са извършени на други места в града. Единият от пострадалите е намушкан, а другият е нападнат с железен прът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 RIDIK

    117 3 Отговор
    Това се нарича несъвместимост на ценностната система. Не могат да се интегрират хора, които са коренно различни, като манталитет, религия, и какво ли още не.

    Коментиран от #3

  • 3 Мдааа

    73 3 Отговор

    До коментар #2 от "RIDIK":

    Тия хора само другарите Пушкаров и Бесилков ще ги оправят.
  • 4 Японеца

    8 63 Отговор
    Във всеки етнос има престъпници, не винете исляма или хиндуизма.
    Нож в гърба е запазена марка на бай ганьо!
    Но се вижда, че го ползва и целия свят!
    При такова мощно преселение, нама как да се отсеят престъпниците.
    Също, както Фидел Кастро прати всички престъпници от затворите в сащ!

    Коментиран от #5

  • 5 Лост

    83 8 Отговор

    До коментар #4 от "Японеца":

    Исляма се вини не защото всички изповядващи ислям са престъпници, а защото исляма УМИШЛЕНО и ЦЕЛЕНАСОЧЕНО се използва, като инструмент за престъпления. Ако познаваше поне малко история щеше да знаеш това. Исляма разчита на огромната маса нискоинтелигентни последователи, които се контролират и насочват лесно да извършват незаконни действия. Тия масови нападения с нож са изключително и само поради инструкции от ИМАМИ и други "духовни" водачи. Доказно е, че джамиите по места също служат за разпределителни центрове и щабове на тероризъм. Така че, да. Исляма в момента е тероризъм. Когато се пречисти от радикалните си елементи може да се възприеме, като нормална религия. До тогава няма да има уважение за него. Хиндуизма изобщо не го намесвай, защото няма самовзривен хиндуист в името на хиндузима избиващ мирни граждани. Исляма в момента сам се самозатрива, защото на хората в един момент ще им писне, а нали се сещаш, че силата не е на страната на тъпия чаршаф с миризливи крака и тюрбан на главата. Тогава много невинни чалми ще си заминат заради болните мозъци на малцина сега. Затова драги чалмалии мислете, преди да направите простотията си крещейки словата си за възхвала.

    Коментиран от #7, #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 незнайко

    32 2 Отговор

    До коментар #5 от "Лост":

    Много точен и правилен коментар.Дано повече хора разсъждават като Вас !
  • 8 Да ама не

    30 3 Отговор

    До коментар #5 от "Лост":

    На омраза и насилие над "неверниците" първо ги учи Корана:
    “Не вземай за приятели юдеи и християни... Коли идолопоклонниците (немюсюлманите), където и да ги намериш... Побеждавай ги и приготвяй за всеки един от тях засада” (Сура 5:51; 9:5). „Не вземайте за ближни своите бащи и братя, ако са предпочели неверието” (9:23).
    “...Ще вселя Аз ужас в сърцата на неверниците.
    Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници!” Това е, защото се възпротивиха на Аллах и на Неговия Пратеник. А за който се възпротиви на Аллах и на Неговия Пратеник, Аллах е суров в наказанието.” (Сура 8:12-13).
  • 9 Да ама не

    15 4 Отговор
    На омраза и насилие над "неверниците" основният учител е Корана:
    “Не вземай за приятели юдеи и християни... Коли идолопоклонниците (немюсюлманите), където и да ги намериш... Побеждавай ги и приготвяй за всеки един от тях засада” (Сура 5:51; 9:5). „Не вземайте за ближни своите бащи и братя, ако са предпочели неверието” (9:23).

    Коментиран от #12

  • 10 Да ама не

    13 2 Отговор
    На омраза и насилие над"неверниците" основен учител е Корана: “Не вземай за приятели юдеи и християни... Коли идолопоклонниците (немюсюлманите), където и да ги намериш... Побеждавай ги и приготвяй за всеки един от тях засада” (Сура 5:51; 9:5). „Не вземайте за ближни своите бащи и братя, ако са предпочели неверието” (9:23).
  • 11 Life

    9 10 Отговор
    Нямам проблеми защото НЕ вярвам в бог.На измислени и недоказани неща вярват само малките деца.
  • 12 МАРИЯ

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Да ама не":

    КАКВО ДА СЕ КОМЕНТИРА?НАЯСНО СМЕ!
  • 13 6 man deD

    7 0 Отговор
    Май вече не ви прави впечатление масовите убийства в беге? Защо не коментирате убитото семейство?
  • 14 Гост

    14 0 Отговор
    Религията е най-голямата манипулация която може да съществува! Аз съм християнин, но просто нямам думи как религията може да води до такива меко казано лоши неща. Просто нямам думи.
  • 15 Ivo

    3 2 Отговор
    Исляма е всичко това. Просто ние още не вярваме,защото нашите имами скриват истинското му лице
  • 16 Рома

    0 0 Отговор
    Аз живея много блиско до станалото обиство ние като видяхме мъж да лежи в тревата си помислихме че спи до минути стана пълно с полиция найстина е опасно в ирландия да се движиш през нощта ,защтото млади момчета почват да те дърпат и да ти говорят.Вече няколко дни неможе да се мине през пътеката стоят полицай деноношно
Новини по държави: