Last news in Fakti

29 Май, 2018 14:00 1 463 5

Мръсни чорапи шокираха Белия дом

  • вашингтон-
  • сащ-
  • чорапи

Бдителен журналист откри захвърлени чорапи в залата за пресконференции

Мръсни чорапи шокираха Белия дом - 1
Снимка: БТА/АР

Бдителен журналист открил захвърлени мръсни чорапи в залата за пресконференции на Белия дом, съобщава в. "Хъфингтън пост".

На странната находка се натъкнал кореспондентът на консервативното издание "Дейли колър" Саагар Енджети. Той открил на 17 май чифт мокри мръсни чорапи, опаковани в прозрачен плик. Той ги снимал и пуснал фотоса в Тwitter.

На 22 май пакетът отново стоял в залата, където се провеждат пресконференции, но вече на друго място. Изминали били пет дни, но съдържанието на плика още не било изсъхнало, установил Енджети.

В четвъртък, 24 май, той обяви, че за два дни мръсните чорапи се били придвижили на пет сантиметра от първоначалното си местонахождение.

Журналистът нямал представа чий е пакетът и как се озовал на толкова отговорно място. Вярно, че чорапите били изоставени в закътан ъгъл. Енджети обеща да продължи да наблюдава придвижването на плика и нехигиеничното му съдържание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зевзек

    6 3 Отговор
    Сега остава да ни информирате и какво са открили в тоалетните чинии на Бялата къща...
  • 2 Веселяк

    7 2 Отговор
    Сигурно е опит за атентат срещу бай Дончо. Искали са да го затрият с газова атака...
  • 3 Дедо Гошо

    8 1 Отговор
    Тва е нова формула на Новичок.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 бббббб

    8 1 Отговор
    Сигурно е Новичок