Last news in Fakti

19 Юли, 2018 18:40 2 866 2

Крадци убиха олимпийски медалист от Сочи

  • денис тен-
  • казахстан-
  • фигурно пързаляне

Казахстанецът Денис Тен почина в болница в Алмати на 25-годишна възраст

Крадци убиха олимпийски медалист от Сочи - 1
Снимки: БТА/АР

Бронзовият медалист в турнира по фигурно пързаляне от олимпийските игри в Сочи през 2014 година Денис Тен oт Казахстан почина в болница на 25-годишна възраст.

Той беше приет в клиника в Алмати с опасност за живота, след като е бил намушкан с нож, предава агенция "Казинформ".

25-годишният фигурист е претърпял спешна операция, но е загубил три литра кръв и лекарите не са успели да спасят живота му.

Казахстанецът е бил нападнат от двама души, които се опитвали да откраднат огледалата на автомобила му в центъра на града. Те го намушкали с нож в бедрото.

Крадци убиха олимпийски медалист от Сочи

Тен е носител на сребърен медал от световното първенство по фигурно пързаляне през 2013 година и на бронзово отличие от шампионата на планетата през 2015-а.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 време е

    4 0 Отговор
    Един човешки живот за вде огледала. Оня да слиза от горе и да започва Страшния съд. И нашите крадци да си прибере, улични, партийни, служебни...

    Коментиран от #2

  • 2 Змея Горянин

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "време е":

    Ушанките не прощават