Last news in Fakti

21 Юли, 2018 10:53 1 658 8

Зловещи подробности от трагедията в Мисури (СНИМКИ)

  • мисури-
  • трагедия-
  • лодка-
  • удавени

Туристите били без спасителни жилетки

Капитанът на лодката-амфибия, която се преобърна и потъна в езеро в щата Мисури, е основният виновник за трагедията, при която се удавиха 17 души.

Това съобщава телевизия „Фокс нюз“. Медията разкрива, че капитанът казал на туристите, че няма нужда да слагат спасителни жилетки, разказа една от оцелелите пред "Фокс нюз. Тия Коулман, чиито деветима роднини са сред 17-те загинали, твърди, че преди лодката да се обърне, се разразила буря.

Деветима души от едно семейство са сред 17-те загиналите при потъването на туристическо корабче, предаде Ройтерс. На плавателния съд, наподобяващ амфибия от Втората световна война, са пребивавали 31 пътници, включително и деца. Трагедията се разигра на 19 юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ттттттттт

    9 3 Отговор
    Наистина е трагедия...ама пусти алкохолизирани и дрогирани кравар и...
  • 2 Диоген

    2 3 Отговор
    Виновен е кашитана и никой друг. Той е излъгал туристите, че това е амфибия, тоест може да плува и под вода. Но лодката не е била амфибия, а просто лодка.

    Коментиран от #3

  • 3 Бесен Язовец

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Диоген":

    Може и да е виновен, но амфибията не плува под водата, а над нея !

    Коментиран от #4, #6, #7

  • 4 Диоген

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    Плуващите само над вода не са амфибии. Те са плавателни надводни съоръжения. За да бъде амфибия, трябва да е подводна лодка, тя ще преведе пасажерите и при преобръщане. БТР ите са надводни плаващи, но ако е добре херметизиран модела и може да стои под вода, тоест да премине определен пробег е вид амфибия. В казармата пробвахме стария модел, премина през канала, но е рисков, износен, стар модел. Съвременните са по-качественни. Има и летящи автомобили, и плаващи над вода, наричат ги амфибии. Но не са изцяло. Има и апарати, които са, но са секретни и не са масово достояние.

    Коментиран от #5, #8

  • 5 Диоген

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Диоген":

    Крокодила е амфибия, ходи по сушата, плува и под вода. Змиорката също. Човека малйо, не издържа над 4-5 минути под вода, не е развил това в еволюцията си. А техническите средства са всякакви.
  • 6 Диоген

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    Капитана е виновен. Знаел е, че лодката не е подводница, казал е, да не си слагат жилетките, не било нужно. Той е допуснал престъпна небрежност и е обрекал туристите на смъет. Все едно пилот да знае, че изстребителя може да аварира и да не вземе катапулт.... Или десантчик да не вземе парашут....
  • 7 Диоген

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    А, туристите също са си виновни. Знаят, че може да се обърне лодката, имат жилетки и не са ги сложили? Същото е, като с водка менте, знаеш, че е метил, може да те убие и пиею? За феновете на одеколон не важи, тд и керосин да пият, нищо явно им няма!
  • 8 ГостЪ

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Диоген":

    Жалко за хората .
    А за амфибията Диогене ще ти кажа , че е кола която може и да плува . Демек нещо което се движи и по вода и по суша .
    Съвсем затъпяхме вече , скоро ке стигнем
    и американците .