Last news in Fakti

4 Август, 2018 16:20 3 381 14

Самолети се сблъскаха в Румъния

  • самолети-
  • инцидент-
  • шоу-
  • румъния-
  • пилоти-
  • сучава

Един от пилотите е загинал

Самолети се сблъскаха в Румъния - 1
Снимка: БТА/ AP

Два лекомоторни самолета се сблъскаха днес в окръг Сучава, Северна Румъния, предаде информационният сайт „Зиаре”. Инцидентът е станал по време на тренировъчен полет.

Един от пилотите е загинал, съобщи Инспекторатът за извънредни ситуации в Сучава. Вторият пилот е изваден от самолета и е стабилизиран. Летците участвали в тренировъчни полети преди началото на авиошоу с международно участие на летище "Щефан Велики" в Сучава.

Представители на окръжната администрация водят разследване около обстоятелствата на инцидента, а авиошоуто бе отменено, предаде Би Ти Ви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    9 7 Отговор
    От кога пък румънците станаха шоупилоти ? Това да не е Дачия 1,5 dci ?

    Коментиран от #3, #9

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 дедо ви

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Поне имат самолети и коли, а ние и велосипеди не произвеждаме

    Коментиран от #4, #6

  • 4 ВСИЧКО

    3 7 Отговор

    До коментар #3 от "дедо ви":

    Това благодарение на обичаната от някои СССР !

    Коментиран от #7, #8

  • 5 Койчо от Кермен

    5 2 Отговор
    А вело,вело а бе колелета правим;две марки Спринт и Кросс вторият е наследник на Балкан,частна фирма.


    До коментар#3
  • 6 Прадедо ви

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "дедо ви":

    Ами велосипеди "Балкан", мотопеди "Балкан", мотоциклети "Балкан 75" и "Балкан 250",автомобили "Фиат" 850, "Мосвич" - няколко модела, самолети ЛАЗ - това се е произвеждало в Ловеч в Държавната самолетостроителна фабрика, по-късно МК"Балкан" плюс ХДП за мото- и лекари, плюс ПВО оръжие. Сега е в руини и се унищожи от Домусчиев.

    Коментиран от #13

  • 7 Дзоро

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "ВСИЧКО":

    Не е чо вина на СССР. По вина на медтните интернейшънъю Мейсън Лоудж. Те получавсг имструкцкк от Висшата им ложа, да се подцотви смяна на состемата, унищожаванетл на соца и разграбването на ресурси и активи както се случи. Много от местните висши мейсъни, са членове на БКП. А разрухата на соца е по далечна стратегия на елит, чийто резидент за Европа Алън Дълес и съветници формулират подробносткге. Ран и Ът са само съветници, не и решаващите това. Горбачов и кръга заь него предават соц. Системата и се пуска Перестройката. Тук ДС знаят за това и се постарават кой каквото може да измъкне за новия начин ма частното. Много пари са изчезнали и от Външно и тук. БКП И ДС елита си разпределя бонуси.... куфарчета с милиони, договорки за местен к навън бизнес. Огнян Дойнов и други отиват в Австрия. Последва Костовата Масова приватизация грабеж. Случайни хпра в търговете няма, а и париге са обрани от върхушката и няма как да има. И от ден на ден се влошава, създадени са мутфите ВИС, СИК, ... и по-дребнии групировки. Грабежа и геноцида шфоьължава. След директивата за вкарването ни в ЕС, има заповед да се наритат мутрите. Дребниге играчи, кой бкт, кой убит, няколко едри гръмнати за неподчинение, бизнеса се легализира в хотели, ЗПК, автокъщи и др.. Вече сме в чакалнята, уж всичко е наред, нл???? Защо нищо не се е променило и геноцида към бг народ си остава и досега???? Защото същите задкулисни и пионките км кукли дирижират нещата и д
  • 8 Дзоро

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "ВСИЧКО":

    Защо нищо не се е променило и геноцида към бг народ си остава и досега???? Защото същите задкулисни и пионките км кукли дирижират нещата и до сега. Какво общо има СССР с това? СССР бе разграбен и ликвидиран. Едва при Путин се постабилизира армията им.
  • 9 Коле

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    А кой ти каза, че са румънци?
  • 10 Балканец

    2 1 Отговор
    Ние сме срам и резил за европейците, най некадърният народ и държава.
    Някой да ни хвали с нещо , че аз не се сещам с кво?
    Само негативни неща и никаква светлина в тунела.

    Коментиран от #11, #14

  • 11 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Балканец":

    Комплексар
  • 12 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    Мъчно ми е - но е факт !!!Румъния винаги ще бъде едни гърди напред във всяко едно отношение, пред милата Родина ! Въпреки лошите си политици - и техните, като нашите !!! Простичко е ! Румъния на глава от населението е най-богатата на природни ресурси страна в Европа !! Нефт, газ, води, гори .... няма да ми стигне страницата, за да изброявам. Направете елементарна справка - кога е произведен първия парен локомотив при северните съседи ? Металургия преди нашето Освобождение от турско !?!? А и сега производството дори на една елементарна "Дачия" !? Помислете колко съпътстващи я производства и технологии я придружават !!!!
    За огромното количество селскостопанска продукция - не е нужно да споменавам...... Ще ги стигнем американците, ама требе да задминем румънците - ама надали.......
  • 13 Бай Хой

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Прадедо ви":

    Бе прадедо! кое от всичко това дето си избрил като българско производство е било стока която да се наложи за дълго време като качество? Ходи питай някой твой набор от Унгария, Чехия, ГДР, Полша и дори любимия ти СССР дали е чувал за всичко изброено от теб.
    Захлюпена червена ушанка си ти, ама само си чувал от твоя прадедо какво е произвеждала НРБ.
  • 14 Бай Хой

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Балканец":

    Не ме слагай и мен в твоята каручка, ако ти се усещаш като никаквец аз нямам такова усещане за себе си.
    Българина си е много кадърен и способен, не по-малко от германец, холандец или който и да е европеец, само че такива като теб нищожници които чакат някой да ги оправи и некадърни ръководители връзкари на всички нива унищожават и гонят добрия "материал"
Новини по държави: