22 Август, 2018 09:55 843 1

Силен трус разлюля Венецуела

  • венецуела-
  • трус-
  • земетресение

Няма загинали хора

Силен трус разлюля Венецуела - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Земетресение с магнитуд 7.3 по скалата на Рихтер беше регистрирано във Венецуела, предадоха световните информационни агенции, позовавайки се на данни на Геологическата топографска служба на САЩ.

Епицентърът на труса е край северния щат Сукре, но земетресението е било усетено дори в столицата Каракас, която е на стотици километри от епицентъра. Дълбочината на труса е на 123 километра.

Няма данни за загинали хора. Не е издадено предупреждение за образуването на цунами. Няколко сгради в Каракас са били евакуирани като предпазна мярка. Земетресението е усетено и в Колумбия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 1 Отговор
    Тия малко им беше че построиха комунизма че и Господ ги наказа ...