Last news in Fakti

12 Декември, 2018 09:20 9 776 69

Джамбазки: Да не съм чул повече за дърпане на бабички!

  • ангел джамбазки-
  • франция-
  • полиция-
  • бабички-
  • видео

Там управлява Макрон, идол на "умните и красивите" розови активисти

Джамбазки: Да не съм чул повече за дърпане на бабички! - 1
Снимка: БГНЕС

Евродепутатът Ангел Джамбазки публикува шокиращо видео от профила си в социалната мрежа Фейсбук, на което се вижда как френски полицаи налагат възрастна жена.

Джамбазки направи препратка към инцидента с Валери Симеонов, който блъскаше възрастна жена на границата с Турция на изборите преди две години.

"Да не съм ви чул повече и дума да обелвате по темата "дърпане на бабички по границата". Това не е на българската граница, това се случва във Франция. Там управлява Макрон, идол на "умните и красивите" розови активисти. Макрон, комуто симпатизират жълтопаветните либерали от ДеБъ", написа евродепутатът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 макарона на баба

    83 22 Отговор
    Еее ми така се налага силово джендъризма !!! Тази баба сигурно не е искала да го обича !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 смърт на комунизма

    51 86 Отговор
    това е гнилия капитализъм!
    тук при комунистите - бабичките и дядовците не ги биеха публично по улиците !
    Прибираха ги в беляне и скравена , иги пребиваха с лопати и чукове до смърт, и след това ги даваха на прасетата за храна !

    Коментиран от #9, #15

  • 7 Джудже

    78 21 Отговор
    Браво бе Джамбазки, щом във Франция полицаите бият бабички, значи и в Бългатия политиците могат да го правят!

    Коментиран от #17, #45

  • 8 Гост

    89 27 Отговор
    Само дето на видеото полицаите въдворяват ред, защото е в правомощията им. Не видях някакъв политик-простак да ходи да дърпа хората. А французите са буден народ и ще си оправят държавата. Преса на политиците никога не е излишна. Нашите като живеят в медиен и социален комфорт така са се разпищолили, че скоро ще говорим за четвърто българско царство.

    Коментиран от #59

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ПАтреот

    31 21 Отговор
    Е тоя нали си има макаров направо ще ги гърми комплексара дребен
  • 11 Льо Джендер

    27 3 Отговор
    Пичове,представяте ли си това да е тъща ви!!!
  • 12 Batushka

    26 17 Отговор
    Така е ...обаче що дириш ти там, щом не си нито умен ,нито красив ,нито розов а сине майчин на три морета с европейски доходи...тоя плужек е като бежанец Европа го храни той нож и вади....
  • 13 Гост

    20 14 Отговор
    Тоя геи що не се гатне
  • 14 Гражданин на РБ

    51 31 Отговор
    Много сте жалък г-н Джамбазки! Как може да сравнявате простотията на един политик, който спира законното преминаване на хора (независимо от пол и възраст) по нашите граници, с полицейски контрол на гражданско неподчинение! Вие или нямате грам мозък в главата си, или смятате Валери Симеонов за митничар .... и в двата случая, дръзкото Ви изказване показва колко ограничен и елементарен сте!

    Коментиран от #25

  • 15 999

    15 8 Отговор

    До коментар #6 от "смърт на комунизма":

    Тебе са те пропуснали жалко.
  • 16 оправете законите

    30 6 Отговор
    патрЕотЕтЕ
    щото не сте ПАТРИОТИ !
    имате още малко овреме да оправите законите в България и да се сложи край на циганския терор, и ред в гласуването и изборите !
    В България не трябва да има двойно гражданство!
    Който иска Българско такова - трябва да може да пише и чете на БЪЛГАРСКИ , да може да изпее химха и да изрецитира Аз съм Българче на Вазов !
    В българия трябва да имат право да гласуват само хора със средно образование и такива, които плащат данъци на държавата !
    Който живее на издръжката на данъкоплатеца-НЯМА ПРАВО НА ГЛАС !
    патреотете - оправете законите час по-скоро !

    Коментиран от #18

  • 17 Хер Отто Флик

    31 8 Отговор

    До коментар #7 от "Джудже":

    Особено, ако са туркини, не знаещи и грам български, а дошли да определят бъдещето на България!

    Коментиран от #23, #38

  • 18 Хер Отто Флик

    13 21 Отговор

    До коментар #16 от "оправете законите":

    Опитват се, но са прекалено малко! Пък и да не забравяме, че там има внедрени доста руски мекерета, с водач перхидроления пудел! Който плю на антисемитските си възгледи и пя заедно с отявления ционист Кобзон!

    Коментиран от #26

  • 19 999

    19 7 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Дано същите закони погалят най милото ти, но се съмнявам ,че имаш такова на такива като теб най милото им е задника.
  • 20 Стамат

    25 4 Отговор
    Ако трябва да обобщя, бих каза ,че слугинажа(полицията) на богатите си върши доста безскрупулно и добре работата.Тепърва се започва . Пропастта стана твърде голяма.
  • 21 Хасан

    18 31 Отговор
    Абе боклук ...WСимеонов беше незаконно закрил границата и противозаконно не пускаше български граждани да си упражняват правото си на вот ...боклук гаден....динозаври..фашистки отрепки

    Коментиран от #27

  • 22 Сатаната

    17 11 Отговор
    Ей, виждате не е лесно когато човек / евродеПУтат / е природно умствено ограничен.
  • 23 Хасан

    27 4 Отговор

    До коментар #17 от "Хер Отто Флик":

    В България е пълно с роми които също не знаят грам български и срещу солидно яъзнаграждение гласуват за бъдещето на България

    Коментиран от #28

  • 24 Барчо

    17 5 Отговор
    Първо ще коментирам Макрон. Ако не знаете, но да знаете!!! Самия Макрон създаде движението "жълтите жилетки" и в последствие партията си, която го издигна на власт. Същите тези с жълтите жилетки, които сега демонстрират срещу това, че нищо не прави от това за което беше избран. Всъщност, това не е нищо ново. Единствен Тръмп, колкото и да не ми е симпатичен реализира част от обещанията си с изключение на разоръжаването. Що се отнася до случая с тази възрастна жена, ние все пак виждаме някаква част от ситуацията. Явно с нещо е предизвикала органите на реда, които я арестуват възможно най-хуманно. Не виждам да и нанасят удари или каквито и да са излишни посегателства. Полицаите си вършат работата и са сигурни, че всички действия са в рамките на закона видно от това че не се притесняват да ги снима всеки. Не съм за насилието, но в редовете на "жълтите жилетки" се присламчиха разни ултраси или по-скоро "бежанци" и всякаква паплач, които нямат нищо общо с движението, но някои го използваха, за да обират магазини, а други си правят чикии на душата създавайки безредици.
  • 25 Барчо

    13 3 Отговор

    До коментар #14 от "Гражданин на РБ":

    По принцип си прав. Така е. "Законно преминаващи" . За съжаление ние нямаме и явно няма да имаме подготвени политици, които да се държат като политици и държавници. Тъпънара се опита да поправи дупките в "Закона", който позволява на хора не знаещи официалния език на родната си страна и неживеещи в нея да определят бъдещето и, като го насочват в интересите на чужда държава!!! Всички знаят тази бабичка за кой ще гласува. И тук е най-интересното. Без тази партия не могат да се приемат закони, имат властта, а на практика нищо не правят за своите гласоподаватели, знаем кои. На практика са безработни, бедни, необразовани, но верни ...... на религията и партията, която всеки път ги лъже и те всеки път гласуват за тях. А партията обслужва чужди държавни интереси и своето собствено благоденствие. Това искаше да покаже "Тъпънара", че не е правилно бабичката и другите да и се дава право да гласуват, но го показа по тъпънарски начин.

    Коментиран от #33

  • 26 Борисов

    11 13 Отговор

    До коментар #18 от "Хер Отто Флик":

    Този джендер е срам откакто се намърда във ВМРО. Жалко, че все още има малограмотни пишманпатриоти да им гласуват.
  • 27 Хер Отто Флик

    24 11 Отговор

    До коментар #21 от "Хасан":

    Какви "български" граждани сте вие бе? От 30г живеещи в Турция, не плащащи данъци, голяма част не знаещи и бъкел български! Айде с фереджетата, чалмите и папуците към Анадола!

    Коментиран от #31, #37

  • 28 Хер Отто Флик

    16 2 Отговор

    До коментар #23 от "Хасан":

    И на това ще му дойде края!

    Коментиран от #32

  • 29 Otto

    3 3 Отговор
    Бе един ден ш дърпате където не трябва ама а да видим кога.
  • 30 Барчо

    18 9 Отговор
    Сега за Джамбазки! Млад, амбициозен, образован, българин с топки. Той може би е единствения, който действително защитава интересите на българщината и България като евродепутат. Това че изказванията са му нелицеприятни е напълно нормално, защото ситуациите са такива. Просто клипа не е е подбран правилно. В нета е пълно с клипове как френски, американски, английски полицаи пребиват невъоръжени и беззащитни граждани. Трябвало е един от тях да подбере и тогава всичко щеше да е точно в изказването му. Във всичките му интервюта и мнения на г-н Джамбазки призивите са му да се поправят "дупките в законите", които обслужват ромите да безчинстват безнаказано /кражби на ток, вода и други, побои над българи останали ненаказани, шумните и седмични празненства и т.н/. Дупката в закона позволяваща на турски граждани да гласуват кой да управлява България и т.н. Никога не е отправял призиви за каквато и да е саморазправа или престъпления. Той не отиде в европарламента със сладки думи и показа, че не е двуличник, като останалите. Чест му прави, че се появява регулярно по нашите медии и доказва че не е отишъл там само да лапа държавна пара, а да защитава българските интереси. За съжаление една птичка пролет не прави и на практика един нормален в лудница задължително го обявяват за по-луд от лудите!!!
  • 31 Хасан

    6 12 Отговор

    До коментар #27 от "Хер Отто Флик":

    Гражданството е законно и конституционно понятие ...има много етнически българи които са в Сащ ,Канада и Европа и не си плащат данъци ,даже не се интересуват от БГ ,не им пука,мразят род и родина ..но тия изселници си идват,грижат се за бащиното огнище,навестяват си приятели и колеги,помагат си и създават връзка между турския и български народ

    Коментиран от #39, #43

  • 32 Хасан

    9 6 Отговор

    До коментар #28 от "Хер Отто Флик":

    Ще дойде края ти като си отидеш от тоя свят ,но хората ще си живевт в добросъседство и приятелство..

    Коментиран от #44

  • 33 Гражданин на РБ

    8 6 Отговор

    До коментар #25 от "Барчо":

    Съгласен съм с Вас, че в закона има много "дупки", но начина за справяне с тях е гласуване на нови закони и промяната на не работещите такива, а не използването на груба сила и тъпия популизъм. Ако г-н Джамбазки иска да оправдае Вашето доверие (понеже моето вече го е загубил), то тогава нека спре с тъпанарските си изказвания, а да подплати думите си с действия и закони в правилната посока.

    Коментиран от #47

  • 34 Юнак

    6 9 Отговор
    От такива псевдонационалисти мощно ми се досира. Щото това, което е инцидент в белия свят, в България и любимата им Русия, от която получават мокри сънища, е ежедневие.
  • 35 Гришата

    10 14 Отговор
    Джамбазки дано дърпат и твоята майка или баба по - този начин, за да си спокоен, че и във Франция е така!
  • 36 Димов

    7 8 Отговор
    И какво ще направи, ако чуе пак за дърпането на бабички? Ще се кокори и ще фърля слюнки, както винаги ли? Кой те брои тебе за човек бе?
  • 37 Димов

    11 2 Отговор

    До коментар #27 от "Хер Отто Флик":

    Предложение за допълнение, към закона за гласуане: За да имаш право на вот, освен всичко друго, трябва да си плащал данъци в България поне 70% от трудоспособната си възраст.
  • 38 Джудже

    14 2 Отговор

    До коментар #17 от "Хер Отто Флик":

    Значи им дават право на глас, а ги бият, че идват да гласуват. Според мен, който, и където си плаща данъците, там да има право да гласува, но за целта народните представители трябва да вземат мерки. Но право на глас трябва да имат само тези, които плащат данъци към държавата.
  • 39 Димов

    19 3 Отговор

    До коментар #31 от "Хасан":

    Където си избрал да живееш - там ще гласуваш. Тръгнал си си от тук? Не ти харесва при нас? Отишъл си да слугуваш на чужд народ - край! Ти нямаш глас при определянето на съдбата ни.

    Коментиран от #40, #41

  • 40 Хасан

    4 6 Отговор

    До коментар #39 от "Димов":

    Кой си ти да решаваш????...слугувай си ти в България с 500лв заплата и пенсия на 65 г...хората които ги изселихте за 20 г стаж станаха пенсионери и си харчат пенсията в България
  • 41 Хасан

    4 5 Отговор

    До коментар #39 от "Димов":

    Съдбата ти се определя от 20 лв на калпак..
  • 42 52666

    4 8 Отговор
    джендър с пистольет...
  • 43 Барчо

    13 1 Отговор

    До коментар #31 от "Хасан":

    Ти вярваш ли си в това, което пишеш???? Ако си от оня край и от онези трудолюбиви българомохамедани ще знаеш, че ДПС не си е помръднала пръста за тези хора. Познавам достатъчно много от тях, включително и по работа. За съжаление тези хора нарочно ги държат в МРАК. Хванали са се като удавник за сламка в "тяхната партия", която работи за всичко друго, но не и за тях. Ти обаче ми говориш за хората, които предпочетоха да избягат в Турция, но да си запазят имената. Та тези хора част от тях идват само на изборите в България с организирани безплатни рейсове от Турция за България в двете посоки за няколко дни. Другата част пък дори и за изборите не идват, а гласуват в отворените урни в Турция. На миналите и по-миналите избори ДПС започнаха да купуват и ромски гласове. Ти говориш и за тези българи, които на практика са се отказали от България. Продали са тук всичко и са я в Щатите, я в Англия и т.н. Ми те, приятелю и у тех да отиде изборната комисия, пак няма да гласуват.

    Коментиран от #56, #57

  • 44 Хер Отто Флик

    12 6 Отговор

    До коментар #32 от "Хасан":

    Аз възпитавам в НАЦИОНАЛИЗЪМ и децата си! Българският национализъм няма да отмре! България е на българите! Който иска да гласува тук- образователен ценз, българско окончания на фамилията и минимум 3г работа в България! Това беше и програмата на НФСБ, но сме твърде малко, за да я прокараме! Затова, като не може законно- с шутове на границата и в Диарбекир!

    Коментиран от #58

  • 45 Фатих Мехмед

    4 15 Отговор

    До коментар #7 от "Джудже":

    Да се помолим Ердоган да си прибере таз изтормозена територия и да настъпи благоденствие
  • 46 Вгз на ислмлбцте

    10 3 Отговор
    Еее много са яки френските полицаи, как само арестуваха старата жена, много са силни с/у възрастните. Срещу ислямските нашественици са нежни. Големи професионалисти са.
  • 47 Барчо

    6 1 Отговор

    До коментар #33 от "Гражданин на РБ":

    Г-н Гражданин, аз не казвам нещо по различно. Законите трябва да отговарят на съвремието. За съжаление или за радост ние сме изключително цветно население. Бутнеш закона тук, той пък престава да работи в нещо друго или пък се оказва че отнема правата на някой. Така става, когато ги "коват" неграмотници. Според мен законите трябва да се поръчват като стока с особени качества на специалисти-юристи в случая. Закона да обхва това, това, това и това и да не се накърняват еди какви си права. Юристите вече си знаят как да се оформи. А не да се правят от комисии в които влизат всякакви непрофесионалисти в областта и после да излиза неработещ куц закон. "Неадекватните" изказвания на подобни хора като на Джамбазки са предизвикани единствено от безсилието, че си във властта и нищо не можеш да направиш. Нещо подобно да гледаш във водоем на 10 м как твой роднина се дави, а на брега 10 човека да те държат по тяхна си причина.
  • 48 ИМС

    11 6 Отговор
    Френската бабичка първа започна да удря полицая, а в нашия случай бабата си седеше кротко на земята, а ВИЦЕПРЕМИЕРЪТ я дърпаше и буташе. Има огромна разлика в двата случая.
    Не е работа на един вицепремиер да тормози кротки баби.
    Нашите полицаи се оставят на циганите да ги бият, това не трябва да се допуска, включително и със стрелба "на месо".
  • 49 истинко

    4 7 Отговор
    Всякакви малоумници имат профили във Фейсбук!! И Джамбазки не прави изключение!
  • 50 фак т

    9 1 Отговор
    ....е само най да наплюе нашите полицай....тия франсета са турбо зле----трима полицай не могат да закопчеят една баба---та даже накрая ще я удушат със шала и-----малииииии малиииии---хак да им е на тия франсета ---такава пидирастииия ---- мароканците и алжирците ще ги пропилеят --- франция е мюсли
  • 51 Макарончо

    5 5 Отговор
    Мосю льо Джамбаскиииии,ти за баби акъл не давай!
  • 52 ТРОПЧО

    3 5 Отговор
    АМАН ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ЖАМБАЗКИ САМО МОНТАЖИ И ЛЪЖИ ОТ ВАС ВИЖТЕ САМО КВИ ХОРА СМЕ ПРАТИЛИ ДА ПИ ПРЕСТАВЛЯВАТ В ЕВРОПА НЯМА ТАКОВА ПРОСТОТИЯ САМО СМЕШПИЦИ ЩО ПЕ ПУСНЕШ ВИДЕО СЪС ЖЪЛТИТЕ ЭИЛЕТКИ ДА ВИДЯТ ТВОИХЕ ХОРА КО ВИ ЧАКА ИМАТЕ СМЕТКИ ЗА УРЕЖДАНЕ И НЯМА ДА Е МНОГО КЪСНО
  • 53 Страсбург

    4 4 Отговор
    Хайде сега 10млн евро. на бабата чрез съда в Стразбург... Хайде още 100млн за стресиране на внучето..което полицайката се опита да успокои .. и накрая Макрон извън политиката ...да видим тогава Джамбазки какво ще пише.......Бабата беше заключена защото дръпна оградата ..не желаеше да има ограда между народната любов и тъпите ченгета ....
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 SR20

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "Барчо":

    Опитваш се да налееш мозък на човек който незнае откъде изгрява слънцето

    Коментиран от #64

  • 57 Хасан

    5 2 Отговор

    До коментар #43 от "Барчо":

    Е добре де ..турците са в мрак и невежество ами бесепарите,гербаджиите,патриотите ???..според теб по времето на Герб корупцията намаля ли???..почвая някакъв бизнес да видиш какво е ...в турските райони ,депесари ще те рекетират, в българските райони гербаджии или бесепари

    Коментиран от #63

  • 58 Хасан

    2 4 Отговор

    До коментар #44 от "Хер Отто Флик":

    Ти си на изчезване ...минало свършено...децата ти ще израснат толерантни...виж в даскалото ..не правят кукерски маски а маски за Хелоуин ..хахаха
  • 59 Николай

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Така е във Франция въдворяват ред, а в България бият. Въпрос на гледна точка.
  • 60 аз глупака

    2 0 Отговор
    БРАВОС на супер достойните мъжаги от френската полиция! Надвиха старицата!!! Бравос!!!! Само да попитам - а къде е онзи, дето вчера застреля и закла хората в центъра на Брюксел? Само информативно питам! Мерси! Отговор не искам!
  • 61 мухлюто

    3 0 Отговор
    Бравос на мъжагите от френската полиция! Само как надвиха бабата, а!!! Направо й разказаха играта! Герои за ордени и медали от Макрон! Защитиха републиката! Да живее Франция! само дето докато се занимаваха с дъртата, утърваха оня, дето застреля и закла сума народ в центъра на Брюксел и не могат да му сложат така красиво белезници!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Барчо

    4 0 Отговор

    До коментар #57 от "Хасан":

    Едното плюсче е от мен, защото си прав. Всички лъжат и всички, които застанат на копанката лапат и пълнят вратове. Народа гласува по ред за всички. И за СДС и за БСП и за Царя и пак за СДС и т.н. Имаше и наказателни вотове. Сега гласуват за Герб поради причината, че няма никаква алтернатива. За следващите за които ще се гласува едва ли пак ще са гербаджиите. Ние поне пробваме други след като не оправдават доверието, а вие гласувате за едни и същи мошеници, които ви лъжат право в очите. Все едно не виждате че се интересуват от вас само преди изборите. Шапка и свалям обаче за организираността и. Имам в предвид изборната активност. Нема лабаво, дето има една дума. Контрола е класен.
  • 64 Барчо

    6 0 Отговор

    До коментар #56 от "SR20":

    Ако знам че само той ще го чете, няма да си правя труда да пиша. Знам че и други ще прочетат написаното. Аз също чета коментари на други коментари. Има доста интересни факти и нещица, които научавам. Не всички са лицеприятни, но такъв е живота. Човек цял живот се учи и ненаучен си отива. Иначе ми е ясно, че Хасан ще си остане Хасан, дори да съзнава, че съм прав. И все пак в следващия му коментар е прав, че и нашите не са по-стока от неговите.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Опа

    0 1 Отговор
    джамбазки, паразитдолен!
  • 67 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    Бабичката пипна полицейската ограда и се напъна на полицая за това я закопчаха. А при нас полицията не смее да пипне дрогираните и пияни футболни фенове, а им се моли да не трошат и да не се катерят по оградите.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: