Last news in Fakti

17 Март, 2019 20:59 1 284 15

Тръмп отиде на църква на свети Патрик

  • тръмп-
  • доналд църква

Тази традиция обаче беше прекъсната

Тръмп отиде на църква на свети Патрик - 1

Американският президент Доналд Тръмп и първата дама Мелания посетиха неделната служба в Епископалната църква „Свети Йоан“ – визита, която беше определена като “изключително събитие”, съобщава Ройтерс.

Историческият храм е разположен точно срещу Белия дом и в миналото често беше посещаван от американските президенти, заради което си спечели прякора „Църквата на президентите“, припомня БГНЕС.

Тази традиция обаче беше прекъсната, откакто Доналд Тръмп влезе в Овалния кабинет, коментират американски медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Tурция, болния човек на Европа

    18 2 Отговор
    За Ердоган, който днес в предизборна реч, заедно с други глупости, каза, че иска Варна да се върне в Турция, ще кажете ли нещо или ще продължите да го криете?

    Коментиран от #2, #3, #8, #12

  • 2 Иванов

    17 3 Отговор

    До коментар #1 от "Tурция, болния човек на Европа":

    Бай Ердо може да иска, важното е какво ще каже Путито. Да не стане вместо с400 да му бодне някоя Сатан в Босфора, че чак тогава Ердо ще напълни шалварите догоре!!!

    Коментиран от #10

  • 3 cactus

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Tурция, болния човек на Европа":

    Hяма спасение за тях. Турция се връща обратно към Средновековието.. След забраната на Ердоган за Шекспир, Чехов, Брехт, Карло Голдони и Дарио Фо, програмираните продукции като Ромео и Жулиета, Хамлет, Макбет и други бяха отменени. Дарио Фо каза: Чудесно е да бъдеш в компанията на тези велики писатели и да мислиш че ние сме причината за проблемите пред които е изправена Турция! Забраната за моята работа е за мен втора Нобелова награда. Потискането на театъра е ужасен знак, защото тенденцията да се блокира всеки който не e на линия, е фашизъм. ...

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "cactus":

    Интересно е , България като"европейска държава"като ги има театрите,има пиеси,има "културен живот",защо българите са толкова ЗЛЕ?

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Иванов

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Ми защото герберските калинките и Боко Тиквата много крадат. Затова.

    Коментиран от #7

  • 7 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Иванов":

    Само оправдания,сега Герб,преди бсп,та дпс,русия,та османците...от как е създадена тая държава,все някой е виновен за положението...?
  • 8 Инфо

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Tурция, болния човек на Европа":

    "Гърция няма да бъде прелъстена да служи на вътрешните политически цели на Турция, използвайки историята в обидни термини за съседните народи, както прави турското ръководство. Подобни неприемливи изявления подкопават доверието, което се стремим да изградим между нашите страни и са в противоречие с европейската перспектива, която турското ръководство заявява че подкрепя." / Министерство на външните работи на Гърция
  • 9 от провнцията

    2 1 Отговор
    Къф свети Патрик кви 5 лв. бре?!!! Изобщо защо се споменават тези толкова "български" празници?!!!!
  • 10 Midnight Express

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иванов":

    Една дума. Ердоган. Днес в света няма по-опасен политик. Той използва неграмотността на турците и им продава национализъм, ислямизъм и фанатизъм. Няма друг като него по света. Неговата цел е проста. Да остане в ръководството и да живеят богато той и неговото семейство. Но, на света, предлага условията за ужашен тероризъм и войни. Огромна грешка на Путин да сътрудничи с него. И огромна грешка на западния свят, който все още го толерира.

    Коментиран от #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 България васала на Турция

    1 5 Отговор

    До коментар #1 от "Tурция, болния човек на Европа":

    Ердоган е прав!Искаме цялата страна!

    Коментиран от #13

  • 13 Иванов

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "България васала на Турция":

    А ние искаме турчин да не остане на Балканския полуостров!
  • 14 туркофагос

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Midnight Express":

    това е звяр, който ще има край, който заслужава. от дупка до дупка ще се скрие. мръсен, небръснат, безсъннен, уморен, уплашен. като колегите му, садам и кадафи.
  • 15 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ТРЪМП Е "ПИЧ" , НО ЗАЩО ЩЕ ПОЧИТА ТОЧНО СВЕТИЯТА НА ПЕ.ДЕ......