Last news in Fakti

25 Март, 2019 14:40 7 215 26

Ким Чен-ун отива на гости при Путин

  • ким чен ун-
  • посещение-
  • русия-
  • северна корея-
  • владимир путин-
  • александър башкин

Предстои историческа визита в Русия

Ким Чен-ун отива на гости при Путин - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В ход е планирането на посещение на севернокорейския лидер Ким Чен-ун в Русия, предаде РИА Новости, позовавайки се на руския сенатор Александър Башкин.

Източникът разкри, че се обсъжда в Кремъл визита на севернокорейския лидер. По всяка вероятност посещението ще се състои през пролетта или лятото на тази година. Все още не е ясна датата. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков също потвърди, че темата за посещение на Ким Чен-ун в Москва е "обсъждана".

Зад организацията на срещата стои Валентина Матвиенко, председател на Съвета на федерацията, която е повдигнала въпроса по време на посещението си в Пхенян през 2018 година. Тя е отправила покана, която Ким Чен-ун приел.

Руските медии припомнят, че Ким Чен-ун никога до този момент не е посещавал Русия, за разлика от своя баща Ким Чен-ир. Наскоро се появи информация, че приближен до Ким Чен-ун дипломат е бил в столицата Москва. Лидерът на Северна Корея вече проведе две исторически срещи с американския президент Доналд Тръмп. По всичко личи, че предстои такава и с Путин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 876546874

    14 37 Отговор
    кОмУнИзЪм
  • 2 Random

    67 12 Отговор
    Само да припомня на сороснята че СССР се разпадна 1991г. и сега в Русия управляващата партия не е комунистическа.

    Коментиран от #5

  • 3 Генералът

    13 32 Отговор
    Изповядват една политическа вяра.
  • 4 Kcaniba

    55 15 Отговор
    сороснята е в траур!!!
    Руски бази с Авангарди, Посейдони и Кинжали в Корея!!
    фащ са нотално отринати!!
    нпо драскачите да се разкрачат на амбразурата , Сега!!!, че лошо!!!

    Коментиран от #10

  • 5 427

    12 30 Отговор

    До коментар #2 от "Random":

    Е чакай малко ,нали руснаците са разпространителите на комунизма и това е успешния път...защо тогава в момента залагат на гадната американска демокрация ?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Путин съм

    37 4 Отговор
    И Цветанов трябва да ходи на гости на путин ;)))))

    Коментиран от #16

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Политолог

    10 46 Отговор
    Само да припомня на руските лакеи и подлоги, че великият вожд Ким е разпоредил от м.февруари т.г. дневната дажба на работник и държавен служител да бъде 300 гр. храна.. на ден. Децата и учениците са в детски градини и пансиони и само в неделя при семействата си. Ако ви харесва такъв живот, червени боклуци...приятно посещение в КНДР

    Коментиран от #15, #18, #22

  • 10 Рашка с чашка

    8 29 Отговор

    До коментар #4 от "Kcaniba":

    Има американски бази в Южна Корея и Япония, руски няма и няма как да има, не заради американците, а защото Китай няма да го допусне.

    Коментиран от #14

  • 11 Анти седераст

    8 14 Отговор
    Дебилният милиционер защо приглася на Новия сеетовен ред и наложи санкции на СК?

    Коментиран от #19

  • 12 Borislav Popov

    37 8 Отговор
    Много интересно защо след двете срещи на бай доню с водородния - краварите си подвиха опашката ! Спряха да се правят на бабаити !
  • 13 Borislav Popov

    26 5 Отговор
    Северна и Южна Корея продължават да си подобряват отношенията ! Кой ли ще бъде изпързаляния ??! Май ще пуснат бай доню по наклона без шейна ?!!
  • 14 НКВД

    29 4 Отговор

    До коментар #10 от "Рашка с чашка":

    И защо са им на руснаците бази в Азия? Азия 2/3 е на Русия и Федерацията бази не им трябват там! По начало на руснаците бази не им трябват, бази им трябват на държави които имат апетит към чуждото!
  • 15 Само

    40 4 Отговор

    До коментар #9 от "Политолог":

    Само да напомня на полито-логното муле, че у нас пенсионера яде по 273 грама на ден, а децата ни учат да бъдат без пол и идентичност за западния извратеняк, и само в събота и неделя родителя поправя каквото успее. Не Ни харесва такъв живот, син олигофрен... така че не смърди повече в този форум с извратената си уста и разцепени от джендъри уши. Out!!!

    Коментиран от #20

  • 16 Страхил

    6 7 Отговор

    До коментар #7 от "Путин съм":

    Не, такива като пъпеша в Русия не пускат,всичката пасмина от гроб нямат визи за Путин .

    Коментиран от #24

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Антиджендар

    14 1 Отговор

    До коментар #9 от "Политолог":

    Еййййк! От къде вземаш такава информация ! То нито една разузнавателна служба няма информация за събитията в Северна Корея но само ти я имаш ! А стига бе! Ти да не си вундеркинд гендер?
  • 19 Ицо

    11 2 Отговор

    До коментар #11 от "Анти седераст":

    Защото е прекалено толерантен. Бъди сигурен, че следващият президент на Русия няма да е такъв и краят на света ще бъде факт ако го предизвикат краварското нато
  • 20 Петър

    15 1 Отговор

    До коментар #15 от "Само":

    Виж,тук вече го изненада.. :) Не се е замислил човека,как живеят нашите пенсионери.Те ограничените хора не се интересуват от такива неща.! Но като добри папагали повтарят каквото са чули-недочули..!

    Коментиран от #23

  • 21 Ага Манаф

    0 0 Отговор
    Поканиха ме и мен, търсели активен!
  • 22 Стига ва

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Политолог":

    Ти га се върна ва...я рупай центовете и си трай
  • 23 Само

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Петър":

    Петре, Петре-е, защо бе Петре, да кичиш име за хабер с халтави думи. Не ти ли знае Петре главата, че папагала „говори” с перата, а не с думи. Не ти ли е чувала главата Петре, че първото перо за писане е използвано от папагал, поради способността да имитира звуци. Древен шаман от Нова Гвинея записвал звуци от папагал (свещени знаци), така възникнали първите ритуални думи, после и цял речников състав. Но Петре, да не вземеш сега Петре да се оградиш в клетка, или пък качиш на закачалката и да правиш звуци за думи. Петре, Петре-е, не знаеш ли Петре, че твоето име означава „камък” – а той има две значения: твърдост и мълчание. Така че Петре, бъди твърд и мълчи...
  • 24 1944

    2 4 Отговор

    До коментар #16 от "Страхил":

    в кремъл пускат само лудия волен и пияния румен. щото са от една порода.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ели

    1 1 Отговор
    Вие наивни руснаци вместо да се отбранявате " вечно" направете това което заслужават тези " кавбоии" 1) Най-малко няколко полка С-400 заедно с Триумф . 2) С -18( SS-18 Satanat ) или SS -20 -С -20 Междуконтинентални балестични ракети с ядрени боеголовки .3) Тополь М-27( SS-27 X ) . Дайте ги на С. Корея и много неща за много късо време ще се оправят.Оставете дипломацията и наивноста.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания