27 Март, 2019 15:07 2 046 2

Експлозия разтърси Стокхолм

  • стокхолм-
  • швеция-
  • взрив-
  • ранени

Няма индикации да става въпрос за атентат

Експлозия разтърси Стокхолм - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Петима души са получили леки наранявания при експлозия тази нощ в индустриална зона в северозападната част на шведската столица Стокхолм, предаде AP.

Говорител на полицията каза, че взривът е станал малко след полунощ в промишлена сграда в стокхолмския район Винста. Стъклата на сградата са се пръснали, изпочупили са се и стъклата на намиращ се в близост хотел. Нанесени са били щети на няколко автомобила.

"Нищо не подсказва, че става въпрос за тероризъм. Смятаме така поради часа, в който се е случило. Може да е някаква повреда или друго, но не и тероризъм", каза говорителят. Той уточни, че трима души са получили медицинска помощ на място, а другите двама са били откарани в местна болница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    9 1 Отговор
    Никакви индикации няма за тероризъм. Нещастен случай, злополука или луд работник? Тотални джендари.
  • 2 Верно ли е

    6 1 Отговор
    Това е американската газ, тя така си гръми понякога де....!
Новини по държави: