Last news in Fakti

10 Юни, 2019 18:15 6 177 9

Мъж застреля двете си сестри след семеен скандал

  • испания-
  • мъж-
  • застреля-
  • сестри-
  • скандал-
  • аранхуес-
  • убийство

Ужасяващ семеен скандал в Испания

Мъж застреля двете си сестри след семеен скандал - 1
Снимка: Shutterstock

38-годишен мъж, издирван от властите за разпространение на наркотици, е застрелял с ловна пушка късно снощи двете си доведени сестри и е ранил майка им в испанския град Аранхуес (на около 40 километра южно от столицата Мадрид).

По неофициална информация причината за трагичния инцидент е била семейна кавга. След като извършил престъплението, мъжът се е барикадирал в дома и по-късно доброволно се е предал на полицейските власти. Убиецът вече е лежал в затвора за разпространение на наркотици и незаконно притежание на оръжие. По информация на "El Pais" преди няколко месеца той се е развел със съпругата си, от която има пет деца, и се преместил да живее в Аранхуес.

Когато влезли в жилището, където е станала трагедията, медицинските екипи открили първо тялото на 35-годишна жена с огнестрелна рана в гърдите, която все още дишала. Въпреки че опитите на лекарите да я стабилизират продължили 40 минути, накрая жената издъхнала, предаде Новини.бг.

Втората жертва е било момиче на 23 години, което по-късно починало в болницата. Третата жена, която е била майка на двете момичета, е уцелена в крака и няма опасност за живота ѝ. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    4 4 Отговор
    За миг помислих, че някой варненец е убил двете си сестри заради имот.
    Лека им пръст на жертвите!!!
  • 2 Plovdiv

    8 2 Отговор
    Циганията си е цигания и в България, и в Испания, и на Марс...

    Коментиран от #6

  • 3 Любопитко

    9 1 Отговор
    Убиецът имал пет деца? Нещо ме кара да предположа, включително и отсъствието на имената му, че този "испанец" е "малко" в вносен... Откъде ли?

    Коментиран от #4

  • 4 Любопитко

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Любопитко":

    Брей да му се не види... "Факти"те май пак са я огелпили... Според испански сайтове жертвите НЕ са рода на убиеца, а на бившата му изгора..
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Наум

    2 4 Отговор
    Ако случайно незнаете а вие незнате но се правите че знаете и сте се професори тук , в испания хората имат по няколко деца а не като тук в българия преди да коментирате и да злобеете първо проучете как стоят нещата смешници

    Коментиран от #9

  • 8 Симиял дебелия

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Кюмюр от факултета":

    Това с името ти ми идва на мисъл че някой циганин от факултета е опъвал някой твой близък човек но не е проблем за теб ти не обръщаш внимание на това
  • 9 Наглас

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Наум":

    Цитат: "... в испания хората имат по няколко деца...". Много обичаш да си смучеш (от) пръстите! Като малък малко са те шляпали през ръчичките! Явно от "имането на по няколко деца" Испания по раждаемост ОТСТЪПВА и на БЪЛГАРИЯ : според статията (публикувана е преди по-малко от година) « Нова „желязна завеса“ разделя Северна и Южна Европа по раждаемост» «През 2017 година най-ниско ниво на раждаемост е отчетено в Италия (7,6 на 1000 жители), следвана от Гърция (8,2), Португалия (8,4%), ИСПАНИЯ (8,4), Хърватия (8,9) и БЪЛГАРИЯ (9 новородени бебета на всеки 1000 жители).». No comment. П. С. Като ти гледам "право"писа, май си таман от "хората с много деца"...
Новини по държави: