Last news in Fakti

16 Юни, 2019 06:30 11 824 29

100 км/ч с трактор "Беларус МТЗ" на състезанията в Ростов (ВИДЕО)

  • трактор-
  • трактори-
  • ростов-
  • беларус мтз

Тридесет и трима руски трактористи показаха уменията си в "Бизон шоу"

100 км/ч с трактор "Беларус МТЗ" на състезанията в Ростов (ВИДЕО) - 1

Тридесет и трима руски трактористи показаха уменията си зад волана на тунинговани трактори, като не се уплашиха от горещина, кал и прах, за да се присъединят за поредна година към уникалната надпревара с трактори в южната част на Ростовска област в състезанието с трактори "Бизон Шоу", предаде "Агросалон".

Част от селскостопанските работници в страната се събраха около пистата, където наблюдаваха луда надпревара с трактори, някои от които вдигнаха дори до 100 километра в час.

Зрителите затаиха дъх при любопитен момент, когато един от тракторите удари купа сено и връхлетя върху няколко журналисти, които снимаха отблизо състезанието. За щастие инцидентът се размина без ранени.

Победител в "Бизон шоу" стана Вячеслав Миронов от Московска област с "Беларус МТЗ", който получи чисто нов трактор Zetor ANT 4135F.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    11 55 Отговор
    Не стават, нито трактористите, нито тракторите !

    Коментиран от #2, #3, #14

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ддддддд

    38 10 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    А ти ставаш Борянке-амуджите яко ти се радват...
  • 4 Жоро

    58 9 Отговор
    А в нашата държавица правим гей паради.

    Коментиран от #5, #9

  • 5 1944

    12 32 Отговор

    До коментар #4 от "Жоро":

    знаем ви русофилите. затова ви оставяме да си правите парадите.

    Коментиран от #11

  • 6 СссереМ

    10 39 Отговор
    Тия получовеци още и читав трактор не са измислили,ами карат умрелия беларус.

    Коментиран от #7, #26

  • 7 1944

    9 26 Отговор

    До коментар #6 от "СссереМ":

    руснак за работа нищо не е измислил. само за насвинване.
  • 8 Бесен Язовец

    11 35 Отговор
    Какво ме интересува мен, че 33 руснака карали трактори там в Ростов, това световна новина ли е ?? В целия свят се провеждат стотици подобни развлекателни шоута-състезания и с трактори и с комбайни и с монстър-тракери и с какви ли не още причудливи транспортни средства. Нооо, тук на всяка цена трябва да ни съобщите именно за трактористите в Ростов и да ни покажете, как те карали тракторите си по локвите, гоооолем прас...)
  • 9 Руски националист

    6 25 Отговор

    До коментар #4 от "Жоро":

    Стига с тия коментари в полза на Русия. Ако тази велика страна се надяваше на помощ от всякакви пумияри, досега да е свършила. Русия на бялата раса.Какво е това бяла раса?? Освен чистите руснаци, това са хора с бяла кожа, розови бузки, светли очи и светли коси, знаещи перфектен руски с минимум 2000 думи. Всички останали вън от Руската федерация, защото не искам Русия да заприлича на САЩ, с всякаква бълвоч, поназнайваща руски и излагащи нас руснаците по света. Вие българите не ставате, защото сте тъмнокожи балкански субекти и дори с перфектен руски, приличате на африканци с перфектен английски, представящи се за ''граждани'' на САЩ

    Коментиран от #10, #23, #29

  • 10 Жоро

    23 3 Отговор

    До коментар #9 от "Руски националист":

    Добре копираш аркадаш а иначе какво работиш в партийката на баце.

    Коментиран от #19

  • 11 Жоро

    15 1 Отговор

    До коментар #5 от "1944":

    Ясно ти си от новите българи с телефон без копчета

    Коментиран от #12, #13

  • 12 1944

    4 12 Отговор

    До коментар #11 от "Жоро":

    ами да. ползвам руски йотафон, сглобяван в китай с американски части.
  • 13 1944

    6 10 Отговор

    До коментар #11 от "Жоро":

    а ти помисли защо наградата в това състезание не е руски трактор?

    Коментиран от #15

  • 14 Обикновен човек

    20 5 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Руският трактор по време на война може да се използва като танк и да те светна при една война Русия ще ни бие само с трактори т.е тракторите ще свалят за секунди от Българското небе ф16 който ще купим от краварите за 2 милярда . Тогава ще видиш как парите падат от небето ама вече ще е късно.

    Коментиран от #18, #20

  • 15 Жоро

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "1944":

    Ясно ти си от карлово
  • 16 Юмзеееее

    12 4 Отговор
    Руската техника е най - здравата и надеждна
  • 17 бягайте, идват

    4 13 Отговор
    Трактори за ралита и Москвичи за оран, такава им е наукоикономиката на тези, по-далеч от такива.
  • 18 Borislav Popov

    6 3 Отговор

    До коментар #14 от "Обикновен човек":

    А бе каскет, тук за трактори си новорим нали, не за войни и арк стина с тия тъпи съветски вицове !
  • 19 Руски националист

    2 6 Отговор

    До коментар #10 от "Жоро":

    Пробвай да се заминеш с много силен сапун и ако до една седмица боята от лицето ти не излиза, значи е по рождение и нямаш право да задаваш никакви въпроси никъде.
  • 20 Borislav Popov

    5 5 Отговор

    До коментар #14 от "Обикновен човек":

    А бе каскет, тук за трактори си говорим, нали, не за войни и аре стига с тия тъпи, изтъркани съветски вицове ! Трактора си е трактор, танка си е танк, а зенитните оръдия са си зенитни оръдия и така е навсякъде даже и в тойта рашка с прашка ! Много бих искал да те видя, как ти като седнеш в някое ДТ-75 или К-700 и как с тяхна помощ ще свалиш Ф-16 !? Смешник !

    Коментиран от #21, #22, #27

  • 21 Обикновен човек

    7 4 Отговор

    До коментар #20 от "Borislav Popov":

    А аз вчера сънувах : пътува си един руски товарен влак някъде из тайгата из пустошта третата световна внезапно започва и изведнъж влакът спира вагоните се отварят настрани и ядрените ракети за отрицателно време посещават Йелоустоун в САЩ .Гуд бай АМЕРИКА!!Къде ли съм гледал това за да го сънувам?

    Коментиран от #25

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Чукча нациналист

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "Руски националист":

    Пак си препил ''Тройной'' ...ама то като ''земеш'' чукчи, буряти, якути, мордва и нам си ква още паплач и стана такава мешавица, дето я няма даже и в САЩ...а колкото до белите руси, ако ги събереш всички и една губерния ще им е много...айде сега бегай да доиш мъжки елени, че да имаш разредител за самогона...
  • 24 Borislav Popov

    7 1 Отговор

    До коментар #22 от "criminal":

    Често пътувам до Русия и отдавна не ги виждам нито К -700 (Кировец), нито по малките Т-150 по руските полета да орат или да сеят. Пълно е с Фордове, Джон Дир и Фендт - 900, то със хубавите неща бързо се свиква ! Всеки един тракторист или фермер, ще ти каже, най хубавия трактор е този, който за 100 декара оране, да речем, изхарчи най малко гориво ! Трактора е техника, измислена за селскостопански работи ! Всичко останало, кой какво теглел, кой какво дърпал или стрелял и бла, бла, е Пунта Мара !
  • 25 Borislav Popov

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Обикновен човек":

    Ти си ясен, значи, на теб вече и хапчеата не мой ти помогнат.
  • 26 Да та светна

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "СссереМ":

    Руски трактор държи рекорда на Гинес - най много декари, изорана земя за 24 часа.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Дориан

    2 0 Отговор
    Хората се забавляват и не подозират, че хора от ориенталския Рум милет роптаят. Цвър, цвър. Явно трябва панелните комплекси да се затворят, че комплексарите да нямат достъп до света и да се показват.
  • 29 mediator37

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Руски националист":

    Като краен резултат изказването ти е антируско, защото обиждаш българите и понеже привидно се представяш за рускнак, хората без мнение започват да намразват руснаците. Малко ми мязаш на турските депесарски тролове, те сменят кожите и се представят за българи.
    Иначе, "чистотата" на руската раса си личи по скулестите лица и дръпнатите очички- резултат на 300 годишното татарско робство, под което е била Русия и якото мандръсанье.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания