27 Юли, 2019 18:39 15 162 6

Мъж загина докато си правеше селфи (ВИДЕО)

  • мексико-
  • пяна-
  • селфи-
  • смърт

Мъж се опитал да си направи селфи близо до замърсен поток в Мексико, над който се носела сапунена пяна, но паднал в него. Тялото му беше открито пет дни по-късно.

Издирвателните екипи безуспешно използваха пожарникарски маркучи и големи вентилатори, за да се опитат да разсеят облака от сапунената пяна, носещ се над потока. На места пяната достигаше до 6 метра височина. Накрая трупът на мъжа беше намерен на 50 км надолу по течението от жители на град Текамачалко.

Облакът сапунена пяна вероятно се дължи на прекомерното количество препарати за почистване, използвани от домакинствата, които заедно с мръсната вода от къщите се изливат в потоци, захранващи резервоара Валсекийо. Потоците, в които се носят и разнородни битови отпадъци, се превръщат буквално в токсична смес, която се излива в басейна на река Атояк. Реката освен това е замърсявана от отпадни води от текстилни предприятия и други фабрики. Проблемът е толкова тежък, че понякога водата придобива странен наситено син цвят заради изтичащите в нея отпадни води от фабрики за дънки.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехееер

    6 11 Отговор
    Гахти якото да се гмурна сега в тази свежест. Че направо не издържам на тази жега.
  • 2 ШОП

    34 2 Отговор
    На мачу пикчу у царавичаку! Тия се състезават с индия за най гнусно место.
  • 3 123

    8 3 Отговор
    Красиво и смъртоносно като гледам пяната и ми се иде да се гмурна в нея като гледам пича не се е поколебал истински мъж или детското в него е надделяло Лека му пръст
  • 4 kolio99

    12 2 Отговор
    После България не Ви харесвсла🤣🤣🤣
  • 5 Ето кой

    4 2 Отговор
    Замърсява дунава. Тез мексиканци. Иначе трите дами на края на видеото ги бива. Бих ги опънал.

    Коментиран от #6

  • 6 хаха

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ето кой":

    КЪДЕ Е МЕКСИКО КЪДЕ ДУНАВА БЕ ОХЛЮВ НЕГРАМОТЕН.
Новини по държави: