Last news in Fakti

5 Август, 2019 15:40 1 708 8

Жена е в кома, след като изпи препарат за съдове

  • жена-
  • кома-
  • франция-
  • препарат-
  • сок-
  • ресторант

Състоянието на младата жена е изключително тежко

Жена е в кома, след като изпи препарат за съдове - 1
Снимка: Shutterstock

22-годишна жена се натрови с препарат за съдове във френски ресторант. Французойката е в критично състояние вследствие на сервиран миещ препарат вместо сок, пише вестник Ouest-France, цитиран от РИА Новости.

Инцидентът е станал миналата седмица в елитния ресторант на хотел "La Fontaine aux Bretons" в община Порник. Младата жена е била там на вечеря с родителите си, предаде Канал 3.

Те разказали, че когато дъщеря им изпила сервираната вместо сок течност, повърнала вещество, което прогорило кожата ѝ през роклята. Младата жена е откарана по спешност в болницата в град Нант и поставена в състояние на изкуствена кома.

Според доклада на жандармерията, препаратът е промишлено средство за миене на съдове, съдържащо сода каустик. Според първоначалните данни от разследването, съдът, в който се съхранявал препаратът, е поставен погрешка в хладилника с разхладителни напитки. Медиците имат опасения, че жената може да е увредила безвъзвратно хранопровода си. Това не е първият случай на отравяне с миещи препарати в ресторантите във Франция това лято. През юни при подобен инцидент в болницата е постъпил клиент на пицария в Париж.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    6 1 Отговор
    Майката на мой приятел си отне живота така, доста е брутално, понеже разяжда хранопровода и си отива в големи мъки поради отказ на органи.
  • 2 Зайко Байко многознайко

    5 5 Отговор
    Дядо ми Мъдрият Заек казваше често : " На всеки майстор се намира майстор". Нощният цензур сатрап си е заминал да почива , вече съм почти сигурен , че е с псевдоним " Хасан". Редовно, като застъпи ме блокира, защото от страх се на@ира! Истината не обича и мозъкът му се спича с гънка една по цялата дължина!
  • 3 Borislav Popov

    3 14 Отговор
    Нека позная - рускиня?

    Коментиран от #4, #5, #6, #7

  • 4 Тъпанар,

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    Пише французойка !
  • 5 хайо

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    и откъде болното ти мозъче реши че е рускиня...аа да..понеже мразиш руснаците и затова ти се иска да е рускиня
  • 6 Игор Додон

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    Ксенофобите се съдят по бързата процедура по европейското законодателство.

    Коментиран от #8

  • 7 Абе Пеп...чо

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    Да ама не-това е от твойта джендьрска мечта-Либерте Франция..
  • 8 Аман бе

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Игор Додон":

    "Се съдят" = употребява се сила срещу

    Ксенофобията е естествено право на всеки човек. Никой индивид или група от хора (включително държавата или наддържавни организации) няма право да инициира употребата на сила, щото убежденията на някого не му харесвали.
    Видяхме до какво води това през десетилетията преди 1989, а и през цялата история на човечеството.
    Аман от нарцисисти!
Новини по държави: