Last news in Fakti

23 Септември, 2019 11:20 6 276 4

Опасна риба осакати дете

  • риба-
  • балон-
  • турция-
  • дете-
  • пръсти

Инцидентът е станал в турския курортен град Анамур

Опасна риба осакати дете - 1
Снимка: Shutterstock.com

Трагичен инцидент с дете се разигра в турския курортен град Анамур. Опасната риба балон отхапа пръстите на лявата ръка на 8-годишно момиченце, което е отишло на плаж с родителите си.

Бащата разказва, че детето му е било в плитчините, където морската вода е стигала едва до кръста.

В района на Черно море, Индийския и Тихия океан този вид риби са рядко срещани. С климатичните промени някои видове обаче са достигнали и до Средиземноморието.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    20 3 Отговор
    Хората говорят за един пръст и по-точно за безименния. Вие тук пишете всякаш и отхапало поне 4!
  • 2 Xa xa xa

    13 4 Отговор
    Как да пишат е маняк празни кратуни зачевани от дрога и още дрога кви да са как да пишат....
  • 3 Dangerous

    30 0 Отговор
    Рибата не е като тази на снимката а е Lagocephalus sceleratus, от семейството на рибите Фуго ! Вече за съжаление се срещат доста и из Гърция! Рибарите аджамии, бъдете внимателни, отровна е !и опасна Пазете си и пръстите с лекота гризкат кенчета от бира и безалкохолни, даже има рибари, като хванат таква и се забавляват, като им навират кенчета да гризкат. Инвазивен вид риба без естествени врагове и много вредна! Никога не ги връщайте живи във водата, изхвърляте ги на места, където нямат достъп хора и животни !

    Коментиран от #4

  • 4 Ел Греко

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Dangerous":

    АбсЕлютно верно..досега имам хванати три парчета лагопсаро.Наистина имат много мощни ченета, като прфоратори в градски автобус са.Твърди се, че освен отровните вътрешности, отделя известно количество токсини и през кожата...Дали е вярно или не-не знам, но все пак избягвайте прекия допир.И ако хванете такава, задължително я изхвърляйте на безопасно място, а не като Дебелополския от бандата на месарите, дето се прави на голям разбирач и я върна обратно в морето в един свой клип...
Новини по държави: