Last news in Fakti

29 Септември, 2019 19:55 5 913 3

Българин загина при жестока катастрофа в Испания

  • испания-
  • катастрофа

Загиналият ни сънародник е живял в селцето Peque

16-годишен българин загина в тежка катастрофа в Испания. Инцидентът е станал на 25 септември вечерта, малко преди 23 часа на път А-66 между Montamarta и San Cebrián de Castro, провинция Замора, съобщава вестник „ABC“, цитиран от worldbg.eu.

Българинът е пътувал на задната седалка на Peugeot 208 заедно с още двама испанци. Автомобилът се е ударил в спрял камион. Седящият на предната седалка до шофьора 21- годишен младеж и нашенецът, както и 48- годишния шофьор на камиона са загинали.

След подаден сигнал на мястото на произшествието са пристигнали служители на Гражданската гвардия, екипи на „Бърза помощ” и пожарникари, които е трябвало да разрязват ламарините, за да извадят на жертвите от тежко катастрофиралия автомобил.

По първоначални данни на започналото разследване в момента на удара шофьорът на камиона е бил извън кабината, за да постави необходимите означения на пътя за аварирало превозно средство. Загиналият българин е живял в селцето Peque.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай

    7 6 Отговор
    как може такова нещо !!!Като си нямат от триногите за превишена скорост за 50 милиона лева ще гинат а тука като си ги имаме спряха катастрофите само гражданската отговорност дигат и се бесим с колани и караме на фарове и няма катастрофи !!!Да се хванат в ръце да вземат пример от нас
  • 2 Коmapak

    6 4 Отговор
    Има и култура на движение, както между впрочем и на всичко останало. Навсякъде може да загинеш! Изводът тук е много внимавай на кого си проверяваш живота. А как карат испанците съм го виждал в Ибиса. Както и датчаните, като за последно.

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Коmapak":

    Значи нищо не си видял.
Новини по държави: