Last news in Fakti

9 Ноември, 2019 17:35 2 098 15

Обвиниха Роман Полански в изнасилване

  • роман полански-
  • режисьор-
  • изнасилване-
  • валантин моние

Инцидентът е станал преди 44 години

Обвиниха Роман Полански в изнасилване - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Френската актриса и фотографка Валантин Моние обвини известния режисьор Роман Полански в изнасилване, което по нейните думи е станало преди 44 години. ,,През 1975 г. бях изнасилена от Полански. Аз нямах никаква връзка с него - нито професионална, нито лична, едва го познавах. Нямаше никакво парти, нямаше алкохол, нито наркотици", пише Моние.

Инцидентът е станал в ски курорта Гщаад в Швейцария, където тя била на почивка. Нейните приятели я запознали с режисьора. На следващия ден, след като карали ски, той ѝ предложил физическа близост. Моние, която тогава била на 18 години, му отказала, но продължила да кара ски в тяхната компания. Същата вечер тя отишла с Полански на ресторант, след което се върнали в хижата му, където режисьорът зверски я изнасилил.

Своето желание да разкаже за случката с 44 години закъснение пострадалата свързва с излизането на новия филм на Полански "Офицер и шпионин", посветен на аферата "Драйфус", уточнява novini.bg. Моние искала да припомни тъмните страни на режисьора. Навремето тя не отишла в полицията да подаде жалба, тъй като се страхувала за живота си. Полански тогава бил достатъчно известен и според Моние можело да бъде убита, за да бъде потулен скандалът.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рамбо

    7 0 Отговор
    Тая с неговата гюдерия може само да забърсва !!!
  • 2 Бесен

    26 1 Отговор
    Кретения, всички се сетили че са изнасилвани 50 годили след случката. А що не рива преди 44 год и да идеш в полицията?
  • 3 Зоолог

    23 0 Отговор
    Само жената има по силна захапка от хиената !
  • 4 Полански

    25 0 Отговор
    А га яди куфтета в ресторанта не рива.
  • 5 Гост

    21 0 Отговор
    Сега как ще докаже, че е била изнасилена? За такива "жени" трябва наказание равно на това за изнасилване!
  • 6 А Уди Алън, а Силвърстиин а Джак Никъл

    7 3 Отговор
    О Боже та там всичко е една е/ня , ръгня, и разврат - който на нас се пропагандира! Кажи бе Ванка - кой задрънка Снежанка ? Кой ? Слави и Лафазански - класика ? Няма вече класика в Народния Театър " Иван Вазов" - класиката днес е ИЗУЙ ГАЩИ и РЕП - " на масата, под масата, на балкона, на терасата - Ха , Ха , Ха ! Боса във снега, гола под дъжда , кал по гърба , спе.ма по гърба! Ха , Ха , Ха ! КУЛТУРА - благодарим ти Слави за Би Брада с мениджър ти до Недялко ! Свинята дето е свиня знае кога , с кого и как - за да създаде потекло а Слави и Лафазански другаде ни тикат. Краси Радков , Дека Поетеса сичко е смрад - но ние не сме свини - ние ядем всякакви л...на !
  • 7 KOC

    4 1 Отговор
    в документалния филм ЛЕОНАРДО ди Каприо ако го беше стопил с огнефъргачката нямаше да изнасили момичето ама той подпука само ония хипари
  • 8 Ми тууу

    6 0 Отговор
    Така е , като остарее човек не помни какво и ял на обяд , но си спомня неща отпреди половин век. А и явно е приятно да си спомни , че е била млада и хубава.
  • 9 Ели

    7 0 Отговор
    Прекалиха!
  • 10 АМИ ЗАЩО НЕ ЧАКА ОЩЕ 50 ГОДИНИ

    8 0 Отговор
    И ТОГАВА ДА РАЗКАЖЕШ ЧЕ ТЕ Е ИЗНАСИЛИЛ ЕДИ КОЙ СИ..ОТИШЛА СИ ЗАЕДНО С НЕГО НА РЕСТОРАНТ ПОСЛЕ НАСАМЕ В ХИЖАТА ВИДЯЛА СИ ЧЕ НЯМА ДА ИМА ГОЛЯМА ФАЙДА АКО МУ ПУСНЕШ НЯМА ДА ТЕ ПОЗЛАТИ И СИ СЕ ПРИБРАЛА...И СЛЕД 45 ГОДИНИ СЕ СЕТИ ПАК ДА СИ ПРОБВАШ КЪСМЕТА И ДА МУ ИЗКОПЧИШ ПАРИ..ТАКИВА МЕРКАНТИЛНИ И ДОЛНИ СЪЩЕСТВА СТЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ СЪЗДАНИЯ С ТРИ ДУПКИ...
  • 11 редник

    12 0 Отговор
    Сигурно е ,че в момента тази изнасилва Полански със съдействието на цялата либерално-капиталистическа машина за крадене и изнудване !
  • 12 Смехурко

    7 0 Отговор
    Срокът за давност е изтекъл, да духу супата!
  • 13 Николай

    4 0 Отговор
    Може да и е малка пенсията
  • 14 -...-

    7 0 Отговор
    То, като с нацистите в САЩ. Чакат го да стане на 110г, след това го ексхумират и му връчват призовката:-)
  • 15 Случаен

    0 0 Отговор
    Интересно защо някоя не стане да каже, че Путин я е насилил преди 50 години...сигурно на другия ден ще се окаже в тайгата по нощница.Но Полански вече има дело за изнасилване и е уязвим. Мръсна работа са това остарелите жени останали без внимание.
Новини по държави: