Last news in Fakti

30 Ноември, 2019 10:24 1 507 2

Мъж открадна пожарна, опита да гази пешеходци

  • пожарна-
  • кражба-
  • пешеходци

Инцидентът не се счита за терористичен акт.

Мъж открадна пожарна, опита да гази пешеходци - 1
Снимка: Shutterstock

В канадския град Уинипег неидентифициран мъж отвлече пожарна кола и опита да сгази хора в централен парк. Това съобщиха от CBC във връзка с местната полиция.

След кражбата неизвестният мъж се отправил към парка. Той успял да стигне до търговския център, но като се опитал да влезе в парка, пожарната кола се счупила и спряла. Полицията преследвала похитителя, настигнала го и го задържала.

Според представител на градските правоприлагащи органи имало заплаха за живота на хората, но този инцидент не се счита за терористичен акт.

Колата е била открадната от мъж в ежедневни дрехи, когато пожарникарите пристигнали на повикване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ддддддддд

    17 0 Отговор
    От новите ИнжЕнЕри ще е тоя...и не е терористичен акт-хич не е...
  • 2 соросоидни кърлежи

    6 2 Отговор
    Хасане ,казах ти да спреш за малко, все пак идат Коледа и Нова година..Ти пък реши да пробваш пожарна машина,утре пак ще подкараш някой Боинг. Засега вашите нямат пари за такава техника.Предишнити алахакбаровци за пилоти учиха в Германия, отивай там ,дори ще ти платят за обучение,кажи че искаш да летиш у космоса, и Меркел ще те удреди.
Новини по държави: