Last news in Fakti

19 Декември, 2019 12:55 5 329 18

Президентът на Русия коментира импийчмънта на Тръмп

  • импийчмънт-
  • русия-
  • владимир путин-
  • путин-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • климатични промени

Путин смята, че става въпрос за вътрешни политически борби

Президентът на Русия коментира импийчмънта на Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

По време на годишната си пресконференция руският президент Владимир Путин коментира процедурата по импийчмънт срещу американския президент Доналд Тръмп, предаде ТАСС.

За трети път в американската история Камарата на представителите одобри свалянето на държавния глава от власт. Това за да се случи обаче, е необходимо и Сенатът да гласува ЗА, а там мнозинството е на републиканците.

„Импийчмънта на президента Тръмп е продължение на вътрешнополитическата борба. Русия има интерес в подобряването на отношенията със САЩ и ще направи това, независимо кой е на власт там“, заяви руският президент Путин.

Той коментира и климатичните промени. Путин смята, че „никой не знае точната причина за промените в климата“. Президентът каза, че се съмнява в точността на изчисленията за въздействието на човешката дейност върху климата, но призова да се положат усилия, за да се ограничи негативното влияние над природата.

Руският лидер припомни, че историята на Земята познава и застудявания, и захлаждания. "Това може да зависи от глобалните процеси във Вселената", изтъкна той, цитиран на сайта на московския официоз "Росийская газета". По думите на Путин е много трудно да се изчисли как влияе човечеството на климатичните промени, но то не може и да остане безучастно. Необходимо е да се полагат максимални усилия, за да не се променя драматично климатът.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gggw

    57 9 Отговор
    както винаги точен коментар. де да имаше повече управници като путин. но повечето са лаyномети

    Коментиран от #17

  • 2 Въпрос ?

    27 5 Отговор
    Like = Путин ♥️😀👍
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 El pepi

    8 56 Отговор
    БОТОКСОВОТО ДЖУДЖЕ СКОРО ЩЕ ГО БЕСЯТ НА ЧЕРВЕНИЯ
  • 5 Обикновен кален шошон

    4 28 Отговор
    Путин не се стърпя да подкрепи за пореден път другаря Дони. Познайте кого ще подкрепи и на предстоящите президентски избори.
  • 6 EL chochone

    5 34 Отговор
    СЛЕД КАТО НАЛОЖАТ НОВИТЕ САНКЦИИ СРЕЩУ ДЖУДЖЕТО,РУШНАЦИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА РУПАТ ШИШАРКИ ОТ ГЛАД

    Коментиран от #12

  • 7 Ххх

    5 13 Отговор
    Американците през ден санкции му налагат и се чудят още откъде да го ритнат по кокалчетата, ама Путин щял да търси начини за подобряване на отношенията със САЩ. Ами да търси, щом така ги разбира нещата. Но, за да има диалог, трябва да има две страни, желаещи да го осъществяват. А когато едната страна демонстрира непрекъснато арогантност, агресивност, мания за величие и неповторимост, не виждам за какъв диалог и подобряване на отношенията може да става въпрос.
  • 8 Такива ми ти работи

    19 0 Отговор
    Путин обсъжда глобалното потепление и казва на хората, че Земята се смества от оста си. След половин час изкача българин от репортерите с икона и флагче. Путин каза "Спасибо"

    Коментиран от #10

  • 9 100

    3 20 Отговор
    Гледай, слушай и си прави изводи за САЩ, Путя. Там президентът бива контролиран и даже може да бъде отстранен, там има силни и независими институции. В Русия такова нещо не може да стане... Та, прави си изводи каква е обществено-политическата система в щатите и при вас...
  • 10 От следващата новина

    11 3 Отговор

    До коментар #8 от "Такива ми ти работи":

    "Организираха лов на дивеч, патици и фазани в ловните резервати, запазени за Тодор Живков и партийния елит. Понякога желанието им да се харесат на по-големия славянски брат придобиваше абсурдни измерения."
  • 11 Тръмп е русофил

    12 4 Отговор
    Ми да, Путин няма открито да заяви, че е вкарал троянски кон в отверстията на САЩ чрез агента си Тръмп! Скоро краварникът ще се сгромоляса шумно, слава на Путин, да живеят русофилите!
  • 12 еш па тоа

    12 2 Отговор

    До коментар #6 от "EL chochone":

    Това за шишарките го пишете вече доста години,ама да работиш трол за стотинки,май ти рупаш шишарки.Намери си истинска работа!Както и Борислав.
  • 13 Кочо

    13 4 Отговор
    Руснака си живее много по добре от българина бъдете сигурни.всичко друго е американска пропаганда.Е има и бедни но къде няма.
  • 14 бизнес с климата

    15 0 Отговор
    Либералите превърнаха климатичните промени в многомилиарден бизнес! И стрижат основно по-бедните страни като нашата!

    Коментиран от #16

  • 15 ПЕНКО

    7 1 Отговор
    КАЖИ ИСТИНАТА БЕ !!! ТРЪМП ЕЛИМИНИРА ЕВРЕЙСКИЯ ФЕБЕРЕЙКО И НЕ ЕЛИМИНИРА ЦЕРЕУЙСКИТЕ ЕВРЕЙКИ - И ДИМОКРАТИТЕ ЕВРЕЙЦИ ОТ ЦРУ СГЛОБИХА ВЪНШЕН "ПРОБЛЕМ" !!! ПОЧИСТИ ЦРУ ОТ ЕВРЕЙЦИ БЕ ТРЪМПИ ...И ПОЧИСТИ НАМЕСАТА НА МОСАД ---ВЪН И НА ГОСТИ !!!БЛОКИРАЙ ЕВРЕИТЕ В ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ И ВСИЧКИ БАНКИ МАЙЕР-ШМИТ И ГУГЪНБЪРГЪР ПОД "НОЖА -КОНТРОЛ"!!!!!!!
  • 16 ТОЧКАТА

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "бизнес с климата":

    Вече има И СВЕТОВЕН ДАНЪК>!!!За ЦО/емисиите>!!!НИЕ го п,ащаме на богатите страни>>>
  • 17 бай Шиле

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "gggw":

    Не си отворен по темата.Тръмп каза почти същото за глобалното затопляне.

    Коментиран от #18

  • 18 И Тръмп е достоен..

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "бай Шиле":

    ..,и Путин и Тръмп са пичове, понасят обиди, дори играят ролята на клоун, но защитават интересите на страните си!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания